Hearts of Iron 4
  • yamato41
    #1052
    Továbbra sem értelek. Az elején egyszer kell megcsinálni a meglévőket, ami kb. 10 perc nagyon felső hangon. Utána meg négyesével lerakni a gyho-kat, hármasával a pcho-kat. Úgyis kell nekik idő, mire feltöltik magukat maxra és lehet indítani a frontvonalba. Mi ebben a bonyolult?
    Mennyiben rontja a "kilátást" a front mögötti biztosító erők lánca? Hát az égegyadta világon semennyire sem, mert teljesen elválnak a fronttól. Megjegyzem nekem áltatlában egyetlen hadtestem van "partizánvadászban", mert több nem kell (sohasem volt semmi gondom a partizánokkal. Az pedig mondjuk közvetlen alárendeltje a hadszíntérnek, alapból a magas infrastruktúrájú területeken állnak.
    Mitől kihámozgatatlan a vonalrengeteg? Tökéletesen követhető, színek, vonalvastagság, csíkozás. A NATO szimbólumok meg egyértelműek.
    Az utolsó mondatodat totálisan nem értem. Akinek ez sem elég, annak szvsz csinálhatnak bármit, akkor sem fogja átlátni, ennél szervezetközpontúbb látványt nem tudok elképzelni.
    Van egy vázam: hadszíntér, HDSCS, HDS. A hadtestek meg a legközelebbi HDS-nek alárendelve. Ahogy a front megy előre, a parancsnokságok követik. Ha egy hadtestet átdobok a front másik szakaszára, akkor kiveszem a hadseregből (jobboldalon a listában mutatja az unattached csapatokat, átdobom, majd ott ismét a legközlebbi HDS kapja meg. Ha van 30 ht-em, akkor van hozzá 8 HDS-em, így mindig van hova átrakni. A 8 HDS három HDSCS-ban. Ha nől a ht-ek száma, nől a HDS-eké is. Tökegyszerű. De nem akarásnak nyögés a vége. Meg az értékelhetetlenül pocsék hoi4.