Hearts of Iron 4
  • Kotomicuki
    #1048
    De, ha nem csak azt a 5 félét gyártod - kézi fegyver, támogató eszközök, ágyúk, tgk, 1-féle tank - , akkor nem nagyon tudsz tartalékokat képezni, különösen, ha már nagy a sereg és igényli a darabszámot - és egy egyszerű téli lemorzsolódás is ezres tételszámú lehet, nem is beszélve az ellátási hiányról... - , amihez az újabb variánsok nagyobb gyártási "költsége" is hozzájárul.


    yamato41 #1046:

    Továbbra sem értek teljesen egyet!
    A sematikus térkép maradhatott volna háttérnek (pl. No. nyugati határa, mint hadszíntér az ellátással együtt), amire feldobod az általad elképzelt szervezést, a főbb egységeket, a maradékot kitölti az MI a "készletből" (a beállítható sémák alapján), ahogy a frontvonalra is ráhúzhatta volna ezeket - netán, ahogy húzod a támadási irányokat, úgy rendeli hozzá a haderőt is.
    Tudom, ez messze elmarad a "kézimunka" finomságától - és nem kevés programozás(i tudás)t jelent - , de mégis átláthatóbb, egyszerűbb lett volna, mint fejben tartani az egész szervezési fát, vagy oda-vissza kattintgatni, hogy most hol is tartasz éppen a szerveződésben (és a megőszülésben)!