• MasterMason
    #14
    Megtervezett dolog volt az egész, és a célja, hogy átmentse a régi vallást új köntösbe bujtatva, gondold csak végig:

    Mivel kezdődik a biblia? Minden ember bűnös... Mivel kezdődik a holokauszt, a nemzet amelybe születtél bűnös...

    Mi történt azokkal akik nem akarták elfogadni, hogy ők kollektíven bűnösök más bűne és egy alma miatt? Kirekesztették, mondván, hogy a két lábon járó patás ördöggel a sátánnal cimborál.

    Mi történik ma azokkal, akik nem akarják elfogadni, hogy ők kollektívan bűnösök mások bűnei vagyis a holokauszt miatt? Kirekesztik, mondván, hogy a két lábon járó patás ördöggel magával a sátánnal Adolf Hitlerrel cimborál.

    Mit mondtak régen a kirekesztetteknek? Azt mondták, ti a gyilkosok Káin leszármazottjai követői vagytok, és mit mondanak ma a kirekesztetteknek? Azt mondják ti a gyilkosok nácik leszármazottjai követői vagytok...

    A jól bejáratott séma a régi:

    Mások által elkövetett bűnre hivatkozva bűntudatra felszólítás, aztán a vád hogy te a gyilkosok szellemi követője vagy.

    Jött a beszélő kígyó és ezért mindenki bűnös lett. Aztán elment a beszélő kígyó és jött helyette a sas, és persze ez is a te bűnöd és már megint legyilkosoznak, ha nem fogadod el a kollektív bűnösséget:

    A régi új vallási dogmát amiről nem lehet vitázni, amiről nem lehet beszélgetni, amiről csak felkent emberek nyilatkozhatnak ki a kollektív bűnösség elvét hirdetve "megkérdőjelezhetetlen igazságokat".

    Nincs itt semmiféle új világrend, az új világrend a régi!