De ez baj? Szerintem marhára nem az. Ők most egyfajta gyűjtőpárt lettek, olyan, mint 1990ben az MDF volt. Minden jó és rossz dolgával. Ez van. Ilyenkor nehéz a sok különböző akarat között közös nevezőt találni, vagy ha igen, mindig van érdeksérelem.
Szerintem sem a legjobb döntés a IA, mert ugyanolyan érzelmeket kelt, mintha vki a nyugdíjhoz vagy a segélyhez nyúl hozzá. Viszont egy értelmes törvénnyel ki lehet szedni a szolgáltatókból a manit, amit pl. ahogy nevetségesen megjegyzik a nav vagy a rendőrök béremelésére lehetNE fordítani. De annyi sima emberrel szemben, akik a KE nevét sem lennének képesek megmondani kelt ellentétet, hogy marhára nem szükséges. A net nem ingyenes. Eddig 4 szolgáltatóval volt szerződésem, és bekötési díjnak 1997 óta cirka 89 ezer forintot számoltak fel (40+28+16+5), pedig ki se mozdultam abból a lakásból, ahol éltem, és magam kábeleztem be az egészet. :) Aztán amikor elköltöztem, és vittem magammal a netem, szépen még kiszámláztak 2800 forintot a nagy semmiért. :D