nana.
Abban a történetben jócskán benne volt az akkori fidesz is. Aki annak idején tolta a 3 gyerek, négy szoba, négy kereket... Meg benne volt a PFÁSZ (meg a kormány, akkor ha jól emlékeszm a fidesz) meg FULL szájig(NEM nyakig) benne volt a hitelfelvevő. Aki elhitte -baráti család- hogy 0- 0!!!!! Ft-al beleül a SUZUKIBA 20!!!!!!!!!! évre, és tuggya' fizetni a 35 eFT-ot. (persze CHF) VOLT egy gyesen anyuka, meg egy postás fizetés. ERRE vett fel az idióta család, és ENGEDTE a BANK és a kormány. ÉS az ilyen aztán tapsol a fidesznek, hogy a köcsög bank! Meg majd szop! (mai hír, hogy piaci áron lesz átváltva a hitel... ez annyira nem lesz jó)
Félreértés ne essék: én is vettem CHF autót. Amikor először elmozdult, kifizettem a felét. Rá 3 hónapra a másik felét. MERT gondolkozom, és látom a számokat.
AKI nem látja, annak segítség kell. És ITT a kormány, a bank, és a ZEMBER is hunyó. Harmadolni kellene a cuccot, akkor lenne igazságos(abb). Nehogy már csak az egyik fél legyen hibás! DE persze igazságos ORBÁN álruhában, majd megment.....