• kvp
    Harom lehetoseg van:
    -nem gondoljak komolyan (mivel meg nem hivatalos torveny, ezert elofordulhat)
    -tenyleg csak elofizetesenkent 700-1000 forintos havi fix ado, ami sok (nekem havi 990 huf-os netem van), de kifizetheto
    -merni akarnak valahogy a forgalmat, amire se infrastruktura, se penz nincs sok szolgaltatonak, ez utobbi esetben az osszes magyarorszagi it-s ceg bezarhatna, meg az osszes itt levo multi vpn-es kapcsolattal a kulfoldi kozpont fele

Mivel nem valoszinu, hogy az eppen atadott call center-ek felszamolasa a cel, ezert ha eletbe is lep a torveny, akkor is egy elofizetonkenti kvazi fix ado lesz. Mondjuk nekem szemely szerint ez sem tetszik, de ha a szolgaltatok atharitjak, akkor nagyon konnyen hatosagi arassa vagy nonprofit kozmuszolgaltatassa valhat minden net szolgaltatas, ami alapvetoen nem lenne annyira rossz egy magyar allami telekommunikacios ceg letrehozasahoz, mert az fix, hogy a legtobb szolgaltato bedobna a torulkozot ha technikai megoldastol fuggetlenul fixaras lenne a net. Meglatjuk...