Legend of Grimrock 2
  • SaGa Jr
    Ezért kell mindenkinek a játék elején beválasztani az endurance-ot. Az 25%-al csökkenti a kajaigényt (lassabban éhezik meg a delikvens).
    Egyébként meg van kaja dögivel, de legalább is én még nem tudtam kifogyni belőle. Eléggé leapasztani már sikerült a kajamennyiséget, mert folyamatosan igyekeztem 80-100%-on tartani a jóllakottságukat, de ez nem fontos. Meg mindig találtam elszórva minden pályán felszedhető kaját.

A Warg-okból szinte mindig esik ki hús, teknősökből is, ahol meg teknős akad szinte mindig találni tojást is szétszórva. Sajt és gyümölcs is sok található, meg szétszórva nem kevés egyéb kaja (szalámi, kenyerek és egyéb kaják, gombák az erdőben - nem a vörös fekete, az alkimista alapanyag a gyógyító löttyökhöz) van a játékban. Plusz ha kifogynál, akkor írtam már, hogy irány a víz és tessék elkapni a halakat (klikkelj rájuk) mikor pont előtted vannak a képernyőn. A folyó tele van velük, lehet begyűjteni őket. Plusz akad majd még más víz alatti hely is ahol beléjük futhatsz és elkapdoshatod őket.

A csapatodnak meg nem kell maximumra tömött állapotban leledzenie. Elég ha akkor kajálnak mikor ezt jelzik és akkor is elég nekik egy adag kaja. Plusz a gyógyulás elsődleges forrása ne az alvás legyen, mert úgy gyorsan megéheznek a népek. Amennyiben nem kapcsoltad be az egyszer használatos kristály opciót úgy pár percenként lehet nyugodtan használni a pályákon található nagy kék kristályokat erre a célra.

Extraként pedig található a játékban olyan nyaklánc, amit viselve a hordozója nem problémázik ha éhes és nem is terhelhető túl.

Bolt nem volt az első részben sem, ahogy a játék alapjául szolgáló elődökben sem.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.23. 18:04:49