Legend of Grimrock 2
-
SaGa Jr #35 Az elementál nem szükségeltetik a megoldáshoz, az csupán egy erőtérrel elzárt, eldugott cucchoz vezető utat nyit meg.
No én meg a végére értem (22 óra játékidő, pár idegőrlő visszatöltögetés az ügyességi részek miatt). Egy helyiséget nem tudtam csak bejárni a kastélyban (nem volt türelmem megtalálni a nyitóját mert már a végén jártam a játéknak és érdekelt a vége) és egy másik, időzítős ajtón (x ideig van nyitva egy távolabb lévő gomb megnyomása után) nem tudtam bejutni ugyanitt. Minden mást felderítettem. A tisztán emberekből álló csapatom 3 tagja 14-es szintű volt a befejezéskor, a negyedik tag meg 15-ös szintű (mert volt rajta egy +25% Xp-t adó nyakék).
A két befejezés mindegyike elégedettséggel tudja eltölteni a játékost, de a melósabb az sokkal jobb, abból kiderült mi végre volt ez az egész csapdás meg fejtörős barangolás (persze aki összerakja a játék közben hallott infókat és a piramisban lévő festmények mondanivalóját az rájön enélkül is).
Határozottan kellemes játék, megéri minden beleölt perc, mert remek élményeket és régi emlékeket idéz (aki anno Eye of the Beholder sorozatot meg hasonszőrű társait végignyomta, az bizony elég sok ismerős elemet lát majd visszaköszönni és néhány helyzetre egyből tudni fogja a megoldást).