Legend of Grimrock 2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Víz alatt tartózkodás és mozgás során fogy az energy. Ha az elfogyott akkor meg a HP. Minden vizes részről kijöhet a csapat csak találjon egy létrát. Fontos tudni, hogy míg az ember nem szerez szigonyt, addig víz alatt harcolni nem tud majd.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

1,5-2 órát volt időm játszani, és jövőhétig nem is nagyon lesz. Félve indítottam fegyveres rugót hisz nem hiába van lehetőség ritkán támogatják az ilyen játékok, így meglepett, hogy viszonylag hamar találunk fegyvert valamint van lőszer is rendesen (nem fogytam ki még egyszer se) én a sebzésen se vettem észre problémát. knight/barbár/rogue/battlemage parti eddig nem ütköztem nehézségekbe (féltem mert a fejtörőkről olvasni ,hogy nem egyszerűek) De tegnap ragequilteltem egyet Az erdőben a várnál beleestem a vizesárokba....Örültem jééé nem fulladnak meg a csapattagok......cirka 5 kör múlva mind halott -.-'
Egyes helyeken le kell lesni a csapdákon, mert bizony a továbbjutáshoz szükséges dolgok egy része csak így lesz elérhető. A tartós sérülés ellen meg piát kell kotyvasztani, illetve healing kristályokat raktározni/felhasználni.

Íjat majd találsz később. Én a harmadik területen találtam, illetve egy dungeon-ban a második területen.

Ugyanazt a kardot kell beletenni a kérdéses szobor kezébe ami a feliratos szobros ajtó mellettiével is teszel. Ugyanaz a titok nyitja. Kardot a kezébe azt kinyit egy "ajtót".

Fletley9:
Olyan keveset használtam eddig a stukkert, hogy még nem akadt el így passz. Talán ha 4-et lőttem vele, mert marha gyenge a legelső található pisztoly, így inkább dobálózik az alkimistám mert abban jobb és dögivel van visszaszerezhető muníció is hozzá.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.19. 13:52:01

sárkánylovag
2 ES az íjászatom de még íjat nem találtam 😊
Abban más ez mit az első hogy itt nem érdemes leesni a padlócsapóajtókon mert komoly sérüléseket lehet szerezni.
Elsőbe meg mindig ott voltak a legjobb tárgyak.
Eddig csak a hajó melletti szobor kezébe nem tudtam beletenni semmit, nem a kardosba van egy közvetlenül a hajóroncs mellett is.
De nagyon szimpi eddig, sokat fejlődött a grafika is.
Bár még nincs puskahasználóm de nem egyszerűbb ha valami beragad fletely9 "x"- el átváltani a 2-es fegyverekre?
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.19. 13:17:13
Én úgy vettem észre, hogy ha pisztolyt használunk az is veszi le az "energi"-t (mert mindenkinek az van nem mana). BTW azt jól látom ,hogy ha beakad a pisztoly akkor ki kell venni kézből majd visszarakni és akkor lesz jó? nem pedig x fals lövés után?
Alig vannak ellenfelek, szóval mindig lesz bőven idő pihenni. Az alkímia inkább a spéci italok gyártása miatt jön majd jól és a bombák miatt. Az alkimista jópofa karakter, miután megtalálja a sima pisztolynál jobb stukkereket és van elég lőszere is. Akkor príma támogató karakterré válik.

Elakadni nem tudom hogyan lehet vagy mi miatt. Most mentem át az 5. térképre, de eddig sehol nem volt semmi ami megakasztott volna. Egyetlen dungeon-ban kellett kihagynom egy ablakocskát (the four plagues szoba), mert nem volt beleillő tárgy a csapatnál. De bármikor visszamehetek oda gond nélkül.

Én nem tapasztaltam high beállítások mellett sem akadást vagy visszaesést a külső területeken a megjelenítésben. Pedig nem egy mai vassal játszom (lásd aláírásom). De eddig sehol nem volt még csak akadás sem. Mondjuk csak 1440x900-as felbontásban küldöm, lehet ezért.

Én most egy knight, battlemage, alchemist és wizard csapattal rohangászok. A knight alig sérül, a battlemage jól pofozkodik és még varázsol is, az alkimista lövöldöz vagy dobálózik (11 kése és pár shurikenje is van), a varázsló meg fúvócsövezik és varázsol. Bár találtam már egy elég jó íjat is csak ahhoz kell 4-es skill a távolsági harcban és 1-es air magic is (mert hosszan nyomva a támadást villámot lő ami a használó mágia pontjaiból kerül ellövésre).

2 pontot mindenképpen érdemes tenni az alkímiára valakinél hogy legalább az alap italokat ki tudd keverni. Hp, mana és a 2-nál antivenom. Elég kevés kész italt találni. Nem rémlik hogy az 1-ben lett volna ilyen, de itt elég gyakran maradandóan megsérülnek az emberek amit pihenés nem tud helyrehozni csak a kristályok (elég távol van az a pár darab) és a hp poti.
sárkánylovag
Akkor te már nem az elején vagy 😊
Nagyon könnyen el lehet akadni a játékba, úgyhogy az a tipikus fórumozós játék lesz ez ahogy látom.
Alkímia képességet van értelme nem alkímistával fejleszteni ? A Rouge-re tettem alkimiát is mert nem tudom mennyire lehet majd pihenni komolyabb labikban. Tetszik hogy jóval több kaszt van mint indítható játékos, újrajátszásra ösztönöz...
Én egy hagyományos 2 harcos+íjász+mágus partival kezdtem. A skillek elsőre lebutítottnak tűnnek, de a játék előrehaladtával kiderül hogy a speciális támadásokat majd a különböző fegyverek adják, és nem random jön elő. A skillenként 5 szint pedig a multikasztozásra ösztönöz. Most találtam pl egy kétkezes kalapácsot amivel egy mezőt hátra tudom ütni az ellenfelet.
Egy apróbb negatívum hogy nem maradnak meg az üres üvegek italok elfogyasztása után és a keverésükhöz sem kell. Nagyobb külső területeken meg eléggé visszaesik az fps, legalábbis nálam (dungeonokban gond nélkül fut).
sárkánylovag
Na ezt is megértük , nagyon várós volt. Kicsit olyan WIzardry 8 fílinges.
Kezdjük a karaktergenerálós tapasztalatokkal.
Indított e valaki több varázslót? A mutáns képesség tök érdekes.
Jó a grafika jó a mozgás eddig semmi negatív, bár sok embernek biztos nem fog tetszeni a kocka mozgás.
← ElőzőOldal 4 / 4