160
Legend of Grimrock 2
  • SaGa Jr
    Összesen 5 shrine van, mindegyikbe kell 4-4 power gem. A castle bejárása előtt 19 gem szedhető össze és a bejutáshoz a 4 alap őselem gömbjét kell összeraknod belőlük. Az utolsó kristályt majd a sárkány ejti el a kastély tetején, így a balance elemet összerakni majd csak ezután tudod ha akarod.

Nem feltétlenül találsz meg egy adott területen annyi gem-et amennyi egy esszenciához kell. A gem-ek szépen szétszórva vannak a 12 fő területen (és alattuk meg felettük a különböző szinteken). Be kell járjad az összeset alaposan, hogy megtaláld mindet.

A föld shrine ha jól emlékszem a bog-ban van, a víz ott a sewer feletti területen, a tűz már ugye megvolt hiszen az a második terep található, míg a negyedik elem szentélye a kastély feletti területen van, ahonnan a romokhoz tudsz átmenni avagy a temetőbe vagy a piramisba.

A linkelt képen látható mind a két területre bejutottam. A bal felsőhöz egy teleport visz majd be amihez tetris-ezni kell (a megoldást mutató scroll a fenti területen van egy zárt rácsos kapu mögötti ládában), az alsóhoz meg egy kapcsoló nyitja a bejáratot, amit a pengés csapda részen találsz meg (amit mivel végigjártál, csak a szemedet nem verte csak ki).
  • sárkánylovag

A jobb széle :277 fölötti kérdőjelhez Te bejutottál ? ott van egy Gemstone látni a rácson át,csak út nincs oda. SEWERS
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.22. 09:01:59
  • sárkánylovag
    Van ezeknek a labiknak valami szintje szeerinted?
    Mert a könyvtárból lementem a csatornákba vagy onnan fel a partra és sokkal erősebbek a lények. Pl ezzel a Patkány ágyús bosszal már lassan egy órája kergetőzök. Fent a parton meg azok a kutyák roppant gyorsak.
    Itt volt két kristály hol a másik kettő? Meg hova kell berakni ezt a kettőt? A piramis tartozik ehhez vagy mi ?
  • SaGa Jr
    Pontosítanom kell a korábban leírtakat. Az elementál (pontosabban ice figure csak rosszul emlékeztem a nevére) nem abban a dungeon-ban lesz, hanem majd a cemetery-ben. Tehát ne vadászd azt a romos területen, nem ott lesz, így ha nem találod nem te hagytál ki valamit.
  • sárkánylovag
    Az igen.
    Na jó de te a Wasteland 2- t is 1 hét alatt végigtoltad, ami nekem 3 hét volt. Nem a PC guruba vagy Te valami tesztelő ? Mondjuk a Kredenc :)
    Ugye nem mész messzire? :)
    Gondolkoztam azon is hogy az Eye of Beholder-t újra végigolom de ott már szerintem erős Direct X kompatibilitási problémák lennének, de ez nagyon szép, csak egyedül ez roppant elakadós.
    Annyira nem kell sietni sehova mert ritka kincs, Borederlands borzasztó konzolízű lett, majd a Age of Dragons lesz a következő várós addig ez messze tökéletes választás !!! Én ennek megadnám a 90% ot bár tudom sok embert irritál a kockarácsos haladás.
  • SaGa Jr
    Az elementál nem szükségeltetik a megoldáshoz, az csupán egy erőtérrel elzárt, eldugott cucchoz vezető utat nyit meg.

No én meg a végére értem (22 óra játékidő, pár idegőrlő visszatöltögetés az ügyességi részek miatt). Egy helyiséget nem tudtam csak bejárni a kastélyban (nem volt türelmem megtalálni a nyitóját mert már a végén jártam a játéknak és érdekelt a vége) és egy másik, időzítős ajtón (x ideig van nyitva egy távolabb lévő gomb megnyomása után) nem tudtam bejutni ugyanitt. Minden mást felderítettem. A tisztán emberekből álló csapatom 3 tagja 14-es szintű volt a befejezéskor, a negyedik tag meg 15-ös szintű (mert volt rajta egy +25% Xp-t adó nyakék).

A két befejezés mindegyike elégedettséggel tudja eltölteni a játékost, de a melósabb az sokkal jobb, abból kiderült mi végre volt ez az egész csapdás meg fejtörős barangolás (persze aki összerakja a játék közben hallott infókat és a piramisban lévő festmények mondanivalóját az rájön enélkül is).
    Határozottan kellemes játék, megéri minden beleölt perc, mert remek élményeket és régi emlékeket idéz (aki anno Eye of the Beholder sorozatot meg hasonszőrű társait végignyomta, az bizony elég sok ismerős elemet lát majd visszaköszönni és néhány helyzetre egyből tudni fogja a megoldást).
  • sárkánylovag
    Ez nagyon komoly cucc... akkor még van 3 találni való.
    hú pedig jobb lenne a ide tedd a csigát felirat :O)
  • SaGa Jr
    Az a holló véletlenül nem wyvern? :)
    Azon a helyen ahol ezeket gyűjtögeted összesen 4 van belőlük (csiga, wyvern, ogre meg csontváz és egy 5. is akad majd kicsit később ami egy ice elemental). Van egy szoba amiben van 4 fali rekesz, mellette 1-1 táblával (pont mint a the four plagues esetében). Na ide kell a megfelelő helyre betenni a szobrocskákat a szövegeknek megfelelően. No nem az lesz írva, hogy ide tedd a csigát, hanem a leírások alapján kell a megfelelőt beraknod a megfelelő rekeszbe (magyarán az I Can't fly-hoz ne a röpképes figurát tedd).

A kardos hely meg a kő-papír-olló jó öreg játék, csak itt olló helyett kard van. Itt is logikusan a megfelelő helyre a megfelelő tárgyat kell tenni (nem azt ami oda van írva, hanem gondolj a játékra és rájössz mi a megoldás, hogy hova mi való).
  • sárkánylovag
    Visszavontam a kérdést.. ugyanazzal a kapcsolóval.. még elérhető :)
    De másra válaszoljatok.
    Van egy kis holló szobrom meg egy faragott csontváz azokkal mit kell tenni ?
    Meg van egy hely ahova be kell tenni egy kardot egy tekercse és egy követ. Betettem és semmi. Meg kell nyomni valamit vagy nem mindegy milyen tekercset vagy kardot tesz be az ember (vagy minotaurusz) ?
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.21. 12:42:26
  • sárkánylovag
    Kiváló. Beszorultam egy ketrecbe és nem tudok kijönni. :) De most pontosan elmondom hol vagyok.
    Lexiconary térképen, felvettem a Morning Start (buzogány) egy ketrec mögött némi teleportba késdobálással.
    De amíg bent küzdöttem az őrökkel egy fal becsukódott és nem látom a kijutás újtát.
    Bent van egy teleport de nem hoz ki, kint meg nincs taposókapcsoló hogy ugyanazt a trükköt el lehetne játszani mint a teleportba bedobott késsel. hümm hümm.
  • sárkánylovag
    Teljesen jogos amit mondasz, nehéz úgy segíteni hogy valaki nem tudja pontosan megmondani hol is van.
    Nem tudtam hogy a térkép zoomolható. amúgy a Ruins of Desarne-ba volt... és csak annyi hogy van egy 3. féle titkos kapcsoló a falban.
    Azt hittem csak a kör meg a nagy négyzet van, de így hogy kerestem még így is alig láttam meg a 3. félét ami egy tégla letöredezett sarka...
  • SaGa Jr
    Nem is kell mutassa, mert az olyan helyszínek egyike sem fontos a végrehajtásban. Egyébként meg simán végigmész a már ismert helyeken és figyeled a térképet. Ha eltűnt valahonnan egy fal vagy nyitva egy kapu akkor tudod mit csinált az a valami.

Egyébként kicsit pontosíthatnál hol és miről van szó. Ha rámész térképre akkor mikor kizoom-olsz kiírja a térkép nevét. Itt behatárolhatnád pontosan miről van szó.

Egyébként meg azon a térképen a továbbvezető út onnan nyílik, ahol kinyílt az ajtó a csapdás/pókos részről kelet felé. Ott elmész a tornyos részig, ott délre mész amíg tudsz, utána irány nyugat míg el nem éred azt a helyet, ahol a kristály van (a nagy gyógyító). ott kikapcsolod a csapóajtót és mész tovább nyugatnak. Bejutsz egy olyan terembe, ahol van egy beomlott járat nyugat felé, alatta egy másik (ez vezet tovább), délre és északra is egy-egy másik járattal. Ezekből kulcsokat és egyéb dolgokat szerezhetsz (emlékeim szerint még power crystal is jön valamelyik oldalról). Ha az északi és déli részt kitakarítottad, akkor mehetsz le a nyugati lépcsőn a már említett teremből. Az új szintről átmehetsz nyugatra a sewers-be, de ki is jöhetsz a felszínre ha akarsz.
  • sárkánylovag
    Hát ezt megint felteszem kérdésbe hátha valaki tudja.
    A legnehezebb az a játékba számomra hogy ha meghúzok egy kart vagy lenyomok egy taposókapcsolót fogalmam nincs mit kapcsol, mert nem mutatja a játék. Tudom hogy nem teljesen reális mert élőben sem látnád, de azért ez egy nagy labirintusnál néha elég frusztráló.
    Félve eszem fel a kérdést hogy ugyanabban a pókos labiban a vége felé van ez a sok nem tudom hogy hívják ilyen zselé szerű zöld lény én csak pudinglénynek nevezem őket, szóval ha őket nagy számban kiirtod kapsz egy kulcsot ami választásod szerint két ajtó közül nyitja az egyiket, egyikben egy koponya sisak van. Ott van egy kapcsoló ami nem látom hogy kapcsolna bármit is. De tovább nem jutok.
    Vagy ha van egy jó térképetek azt is megköszönném.
  • sárkánylovag
    Dehogynem, azokra a padlókapcsolókra esik a fény ( miután a pók bekapcsolja ) ahova tenni kell a köveket.
  • SaGa Jr
    Szigonyt ellenfélből tudsz kirugdalni.
    Víz alatt lélegzős cucc nincs. Annál tovább tud a csapat a víz alatt maradni, minél több az energy értéke a résztvevőknek.
    A follow the light pedig nem erre a helyzetre vonatkozik, hanem egy másik puzzle megoldásához segítség. Itt semmi köze a fényhez semminek.
  • Marinecorps
    Hát én se értem ezt a videót, mert pont hogy a kövek ráejtésével lehet bejutni oda, ahol ő csak simán rárakja őket. Legalábbis így emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: Marinecorps, 2014.10.20. 15:58:58
  • sárkánylovag
    Köszi Marinecorps sajnos a you tuben ami van fenn az esethez videó "follow the light" az dezinformáció !!!
    Ilyet se pipáltam még. Be is teszem spoilerbe, de ez döbbenetes hogy segítő videó dezinformációt terjeszt.
    Az az fal olyankor még nincs nyitva amikor ő mutatja...

Amúgy említettétek ezt a szigonyt , az merre van ? Meg van valami víz alatt lélegzős cucc valahol ?

Cutee nem csak azért nehéz észrevenni a mutáció szkill pontját mert véletlenszerűen adja ?
  • Marinecorps
    A pókos rész megoldása:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az alsó szinten levő kapcsoló felteleportálja a pókot a felső szintre. Az ottani segítségével ejtsd le a pókot mikor feléd indul, úgy hogy az alsó szinten a kapcsolón legyen. Az alsó szinten nézd meg hogy melyik kapcsolókat világítja meg fentről fény. Ha jól emlékszem balról jobbra: 1,2,4. Na ezekre a felső szintről ejtsél rá egy-egy tárgyat.
  • Marinecorps
    Ha csak az alaphasználathoz kell a skill, akkor is kézbe veheted csak piros lesz és nem tudsz vele ütni .
  • yesname #21
    Működik az, csak félreértelmezed a korlátot. Ha a fegyver speckójához van írva, hogy required heavy weapon 3, attól még kézbe veheted, de a speckóját nem tudod használni. Ha a fegyver sebzése alá van írva a requirement, akkor kézbe sem tudod venni.
  • SaGa Jr
    Van bejárata a piramisnak, a "kulcsa" nincs meg. Azt majd egy másik területről gyűjtöd be (nem kulcs lesz).
    Nem airway hanem eagle's way a neve annak az akárminek. :) Megoldása pofon egyszerű csak nézz le és világos lesz honnan kell indulni és merre kell haladni.
    A kapcsolókra értelemszerűen illenék valamit helyezni... Itt nem kell még követni semmilyen fényt, az máshová lesz a megoldás.

Bárkit megtaníthatsz akármire, de ettől még nem fog előjönni a varázslási ikonsor ha nem olyan valakid van, aki eleve képes rá (magyarán battlemage vagy wizard). Másoknak esetleg azért illenék 1-1 pontot majd tenni valamelyikre, mert lesznek fegyverek amik használatához kelleni fog a fegyveres skill mellett még egy mágia skill is. Ilyenre példa mondjuk a lightning bow.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.20. 13:50:11
  • Cutee
    Szerintem akadálya kifejezettem nincsen, max annyi para lehet, h hamar elfogy manát. Nyilván mert tolvaj, és a attributom nem nagyon fog nővekedni. (tegnap találtam egy könyvet ami mindenkinek mindenre permanentként adott egy értéket.)
    Én is egy varazslóval tolom, de nekem eddig elégnek túnik. Van egy mino - harcosom (heavy weapon+rage), patkány - tolvajom (dual wiled (light weapon miatt meg egy kis dodge) hátsó sorban meg egy bogár varázsló (air-en kivül mindenben tud mit kezdeni, de a fire-n több pont van.)és mellette egy ember alchimista, aki pistollyal, puskával japánkodik. (Lvl 5-re felhúztam a skillt így már nincs besülés a fegyverbe, csak dmg, mondjuk jó lenne, ha tudnék csinálni töltényt hozzá. Persze találni elég rendesen, de egy nagyobb boss csatánál eltud fogyni.)
    Engem ami zavar,de lehet, h csak én voltam eddig figyelmetlen, de a patkánynak a mutáció skillje. Nem vettem észre, h vmi kapott volna +pontot szintlépésnél, de majd otthon utánanézek mégegyszer.
  • sárkánylovag
    Azt észrevettétek hogy nem működik fegyver tiltás? Vagyis ha 3 as Könnyűfegyver használatot kér egy tárgy akkor is kézbe lehet venni.
  • sárkánylovag
    Mivel sárkányos várba nem lehet bemenni elindultam a part mentén . És egy Sleet island nevű helyen vagyok. Találtam egy térképet egy fa odujában, azért tudom pontosan megnevezni hol járok :)
    Na itt aztán minden sarkon hatalmas titkok vannak. Víz alatt energia mezők ahova nem tudok bemenni, piramis aminek nincs bejárata.
    Sikerült a híd őrét aktivizálni és eljutni (egy a térkép szerint Ruis of Desarure) ami a keleti rész.
    Aktivizáltam egy AirWay nevű helyet ahol át lehet menni a levegőben, (na ez is első látásra megoldhatatlannak tűnik) és a kulcsot behelyezve bent vagyok egy cella rendszerben ahol egy pók mászkál bent a rács mögött . Van két szinten két taposó kapcsoló. Na itt tud valaki megoldást mondani ? A pergamen azt mondja kövesd a fényt csak épp bejutni nem lehet a rácsok mögé.
    Amíg nem írja meg valaki kint császkálok tovább.
    Ja meg egy érdekes kérdés, ? Mi van ha egy nem nem mágust konkrétan Rouge-t megtanítok föld mágiára? Elméletileg meg lehet
    Egy varázsló nagyon kevés , nem lesz kék a keze nem tudok vele varázsolni? A koncentráció 1-el elméletileg pajzsos erőtereket lehetne létrehozni mégcsak mágia tudást sem kér, de akkor ezekszerint azt is csak varázslók tudják ?
  • SaGa Jr
    Nincs vízből létra, de nem is szükséges. Plusz akkor mikor először ott jársz még bemenni sem tudsz majd.
  • sárkánylovag
    Ugye nem kell még bemenni a sárkányos várba amikor odaérünk ?
    Gondolkoztam hogy lehet hogy a vizesárokba bemenve a másik oldalon is van valahol létra és fel tudok menni, de elég rizikós.
  • SaGa Jr
    A puska nyugodtan felvehető. Az a pár zombi nem jelent igazi kihívást, leverhetőek és jó kis XP mennyiséget hoznak. Utána meg lesz egy igen erős flintája annak, aki tudja használni. A helyről meg simán kiteleportálódik a csapat amint végzett a zombikkal.
    A kardok mindegyike str alapú sebzést használ. Ami dexterity-t ír az nem kard, hanem tőr vagy kés típus.

Nem embereknél kajákkal lehet ám tápolódni. Például a rovarok ha gyümölcsöket esznek tulajdonság javulással jár náluk (először kevés is elég, aztán egyre több kell az újabb bónuszhoz). A minotaurusz ugyanez hússal, a patkány a sajttal, a gyík meg a tojásokkal.
  • sárkánylovag
    A semlegesítőhöz kellene Alkímista vagy legalábbis alkímia 2 szint a csapatban.
    A pisztoly tényleg sokszor beragad de csak lőni kell vele tovább.
    A puskát ne vegyétek fel mert csapda :)
    szerintem jobban megéri felvinni a célzást kettes szintre és akkor lehet a második sorból is Meele-vel harcolni. köpőcsövezel amíg odaér és akkor átváltasz rendes fegyverre. A Rouge nek kifejezetten jó az a szabja ami az ügyességet adja a sebzéshez és nem az erőt.
    Majd egy órát gondolkoztam azon a feladaton hogy a két követ hogy tolod a narancs mezőre. Tényleg agyfüstölős ez a játék.
    Hasonlóak mint Might and Magic X. speciális tárgyaiért folytatott belső labirintus feladatok voltak.
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.19. 20:18:43
  • SaGa Jr
    A the four plagues-re gondolsz? az egyszerű, adja magát. A war-hoz egy fegyvert tegyél, a cold-hoz mehet bármilyen ruha, a famine-hoz kaja, a negyedikhez meg semlegesítő piát (antidote megteszi) tegyél.

A 4 spéci stone-ból majd minden templomban egy-egy elemi orb-ot kell csinálni. Magyarán minden templomba szállítasz majd 4-4 misztikus kavicsot és az oltárra téve őket kapod az adott shrine orb-ját amit elteszel mert majd kell a játékban később.
  • sárkánylovag
    Sikerült valakinek megfejtenie a 4 ablakos labirintust lent ahol be kell tenni tárgyakat ?
    2 kő is van. Ilyeneket ír ki hogy cold és hasonlók.
    Összegyűjtöttem azt a 4 követ amit kér azt hittem valami teleport fog nyílni rá de csak egy tárgyat adott.
    Csak annyi hogy menni kell tovább és kész?
    Nagyon tetszett a lenti labi megfelelően bonyolult, mindig az az érzésem hogy elakadtam már majdnem jövök ide mikor valahogy minden megoldódik.

Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.19. 18:38:39
  • SaGa Jr
    Víz alatt tartózkodás és mozgás során fogy az energy. Ha az elfogyott akkor meg a HP. Minden vizes részről kijöhet a csapat csak találjon egy létrát. Fontos tudni, hogy míg az ember nem szerez szigonyt, addig víz alatt harcolni nem tud majd.
  • Fletley9
    1,5-2 órát volt időm játszani, és jövőhétig nem is nagyon lesz. Félve indítottam fegyveres rugót hisz nem hiába van lehetőség ritkán támogatják az ilyen játékok, így meglepett, hogy viszonylag hamar találunk fegyvert valamint van lőszer is rendesen (nem fogytam ki még egyszer se) én a sebzésen se vettem észre problémát. knight/barbár/rogue/battlemage parti eddig nem ütköztem nehézségekbe (féltem mert a fejtörőkről olvasni ,hogy nem egyszerűek) De tegnap ragequilteltem egyet Az erdőben a várnál beleestem a vizesárokba....Örültem jééé nem fulladnak meg a csapattagok......cirka 5 kör múlva mind halott -.-'
  • SaGa Jr
    Egyes helyeken le kell lesni a csapdákon, mert bizony a továbbjutáshoz szükséges dolgok egy része csak így lesz elérhető. A tartós sérülés ellen meg piát kell kotyvasztani, illetve healing kristályokat raktározni/felhasználni.

Íjat majd találsz később. Én a harmadik területen találtam, illetve egy dungeon-ban a második területen.

Ugyanazt a kardot kell beletenni a kérdéses szobor kezébe ami a feliratos szobros ajtó mellettiével is teszel. Ugyanaz a titok nyitja. Kardot a kezébe azt kinyit egy "ajtót".

Fletley9:
    Olyan keveset használtam eddig a stukkert, hogy még nem akadt el így passz. Talán ha 4-et lőttem vele, mert marha gyenge a legelső található pisztoly, így inkább dobálózik az alkimistám mert abban jobb és dögivel van visszaszerezhető muníció is hozzá.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.19. 13:52:01
  • sárkánylovag
    2 ES az íjászatom de még íjat nem találtam :)
    Abban más ez mit az első hogy itt nem érdemes leesni a padlócsapóajtókon mert komoly sérüléseket lehet szerezni.
    Elsőbe meg mindig ott voltak a legjobb tárgyak.
    Eddig csak a hajó melletti szobor kezébe nem tudtam beletenni semmit, nem a kardosba van egy közvetlenül a hajóroncs mellett is.
    De nagyon szimpi eddig, sokat fejlődött a grafika is.
    Bár még nincs puskahasználóm de nem egyszerűbb ha valami beragad fletely9 "x"- el átváltani a 2-es fegyverekre?
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.10.19. 13:17:13
  • Fletley9
    Én úgy vettem észre, hogy ha pisztolyt használunk az is veszi le az "energi"-t (mert mindenkinek az van nem mana). BTW azt jól látom ,hogy ha beakad a pisztoly akkor ki kell venni kézből majd visszarakni és akkor lesz jó? nem pedig x fals lövés után?
  • SaGa Jr
    Alig vannak ellenfelek, szóval mindig lesz bőven idő pihenni. Az alkímia inkább a spéci italok gyártása miatt jön majd jól és a bombák miatt. Az alkimista jópofa karakter, miután megtalálja a sima pisztolynál jobb stukkereket és van elég lőszere is. Akkor príma támogató karakterré válik.

Elakadni nem tudom hogyan lehet vagy mi miatt. Most mentem át az 5. térképre, de eddig sehol nem volt semmi ami megakasztott volna. Egyetlen dungeon-ban kellett kihagynom egy ablakocskát (the four plagues szoba), mert nem volt beleillő tárgy a csapatnál. De bármikor visszamehetek oda gond nélkül.

Én nem tapasztaltam high beállítások mellett sem akadást vagy visszaesést a külső területeken a megjelenítésben. Pedig nem egy mai vassal játszom (lásd aláírásom). De eddig sehol nem volt még csak akadás sem. Mondjuk csak 1440x900-as felbontásban küldöm, lehet ezért.

Én most egy knight, battlemage, alchemist és wizard csapattal rohangászok. A knight alig sérül, a battlemage jól pofozkodik és még varázsol is, az alkimista lövöldöz vagy dobálózik (11 kése és pár shurikenje is van), a varázsló meg fúvócsövezik és varázsol. Bár találtam már egy elég jó íjat is csak ahhoz kell 4-es skill a távolsági harcban és 1-es air magic is (mert hosszan nyomva a támadást villámot lő ami a használó mágia pontjaiból kerül ellövésre).
  • Marinecorps
    2 pontot mindenképpen érdemes tenni az alkímiára valakinél hogy legalább az alap italokat ki tudd keverni. Hp, mana és a 2-nál antivenom. Elég kevés kész italt találni. Nem rémlik hogy az 1-ben lett volna ilyen, de itt elég gyakran maradandóan megsérülnek az emberek amit pihenés nem tud helyrehozni csak a kristályok (elég távol van az a pár darab) és a hp poti.
  • sárkánylovag
    Akkor te már nem az elején vagy :)
    Nagyon könnyen el lehet akadni a játékba, úgyhogy az a tipikus fórumozós játék lesz ez ahogy látom.
    Alkímia képességet van értelme nem alkímistával fejleszteni ? A Rouge-re tettem alkimiát is mert nem tudom mennyire lehet majd pihenni komolyabb labikban. Tetszik hogy jóval több kaszt van mint indítható játékos, újrajátszásra ösztönöz...
  • Marinecorps
    Én egy hagyományos 2 harcos+íjász+mágus partival kezdtem. A skillek elsőre lebutítottnak tűnnek, de a játék előrehaladtával kiderül hogy a speciális támadásokat majd a különböző fegyverek adják, és nem random jön elő. A skillenként 5 szint pedig a multikasztozásra ösztönöz. Most találtam pl egy kétkezes kalapácsot amivel egy mezőt hátra tudom ütni az ellenfelet.
    Egy apróbb negatívum hogy nem maradnak meg az üres üvegek italok elfogyasztása után és a keverésükhöz sem kell. Nagyobb külső területeken meg eléggé visszaesik az fps, legalábbis nálam (dungeonokban gond nélkül fut).
  • sárkánylovag
    Na ezt is megértük , nagyon várós volt. Kicsit olyan WIzardry 8 fílinges.
    Kezdjük a karaktergenerálós tapasztalatokkal.
    Indított e valaki több varázslót? A mutáns képesség tök érdekes.
    Jó a grafika jó a mozgás eddig semmi negatív, bár sok embernek biztos nem fog tetszeni a kocka mozgás.