Legend of Grimrock 2
-
Mivel sárkányos várba nem lehet bemenni elindultam a part mentén . És egy Sleet island nevű helyen vagyok. Találtam egy térképet egy fa odujában, azért tudom pontosan megnevezni hol járok :)
Na itt aztán minden sarkon hatalmas titkok vannak. Víz alatt energia mezők ahova nem tudok bemenni, piramis aminek nincs bejárata.
Sikerült a híd őrét aktivizálni és eljutni (egy a térkép szerint Ruis of Desarure) ami a keleti rész.
Aktivizáltam egy AirWay nevű helyet ahol át lehet menni a levegőben, (na ez is első látásra megoldhatatlannak tűnik) és a kulcsot behelyezve bent vagyok egy cella rendszerben ahol egy pók mászkál bent a rács mögött . Van két szinten két taposó kapcsoló. Na itt tud valaki megoldást mondani ? A pergamen azt mondja kövesd a fényt csak épp bejutni nem lehet a rácsok mögé.
Amíg nem írja meg valaki kint császkálok tovább.
Ja meg egy érdekes kérdés, ? Mi van ha egy nem nem mágust konkrétan Rouge-t megtanítok föld mágiára? Elméletileg meg lehet
Egy varázsló nagyon kevés , nem lesz kék a keze nem tudok vele varázsolni? A koncentráció 1-el elméletileg pajzsos erőtereket lehetne létrehozni mégcsak mágia tudást sem kér, de akkor ezekszerint azt is csak varázslók tudják ?