Total War: Attila
  • Savaran
    Akadt egy kis problémám, nem tudom nálatok ez hogy megy amikor már elég nagy és erős a birodalmatok, (most kivételesen nem zúztak le a hunok, hanem én őket, ki is pusztultak) konkrétan bármit csinálok mindenki utál és háborút indít ez egy kicsit érdektelenné teszi a diplomáciát, Alánokkal vagyok ismét, végre rájöttem hogyan kell nem kipusztulni 5 kör alatt... és a harmadik hatalom vagyok a világon....konkrétan az egész közel kelet hadat üzent, legalább vagy 8-10 kisebb nagyobb nép, úgy hogy sosem piszkáltam éket sőt még ugye hadban is álltam az ő nagy ellenségeikkel a két Rómával....azóta a rómák békét kötöttek velem 2000-ret még fizettek is maguktól....olyan shogun 2 deja vu érzésem van ezt elszúrták kicsit, nem igaz hogy legalább 1 nép ne szeressen....kereskedni sem tudok így senkivel. 100 at von le a great power a diplomáciában, de mire föl így totál értelmetlen a diplomácia, mert akivel nem állok hadba azzal majd fogok, az empire tw-ben volt úgy hogy aszövetségeseim kitartottak már akkor is mellettem amikor már india is az enyém volt....