Total War: Attila
  • Elar
    Eltelt egy kis idő, folytatattam a nehézkes hadjáratomat az osztrogót biodalommal.
    Ugye boldog voltam, hogy kötöttem egy def alliancet a hunokkal kb 7000 aranyért
    Ez később nem töltött el annyi örömmel, mert berángatott vagy 3 háborúba - a 4.re nem voltam hajlandó. Military alliancet persze nem hajlandó kötni, hiába volt 270 a viszony
    Sajnos picit elnéztem a Squalort. Azt hittem, h provinciára számolja és nem régióra :) Az egyik városban -3 volt, mondom építek a másikba egy kutat - milyen jó lesz. Nem lett :D
    Nem is értem miért gondoltam, hogy így működik.

Az AI gyökér, az egyértelmű. A déli full seregemmel felcsalt egy kósza Rugians raidelő csapathoz - közben váratlanul megjelent egy full makedón sereg délről és kirabolta kétszer a déli városom.
    Közben valami ász makedón ügynök folyamatosan dobálta a nagy seregemre a 75%-os lassítást, te hát nem tudtam megtámadni.
    Végül sikerült áttolnom a Bastiriansokhoz, akiket sikerült beléptetnem a háborúba és leverték azt a sereget.
    Közben felbontottam a hunokkal a DEF szövetséget, mert lassan minden állammal háborúba kellene lépnem, ők persze nem hajlanóak az én kedvemért jönni.
    Ez kurvára bosszant, mert így pocsékba ment egy halom aranyam. és lement megint egy csomó kőr úgy, hogy a seregem csak mászkál nálam.

Egy kérdés: mi van akkor ha saját tartományban raidelek? :)