Total War: Attila
-
KingPunisher #392 Hehe örömmel olvasom hogy szenvedtek :) Megmondták ez bizony nem lesz könnyű TW veteránoknak készült, minden nagyon fontos. Rome 2 igazából nem nagyon jelentett kihívást egy idő után unottan kellett nyomkodni a gombokat.
Itt a túlélés a fő cél, nem birodalmat építeni hanem megérni 450-et :P persze népenként eltérő célok vannak de nem kell ugyan azt várni mint Rome 2-be ahol csak ment előre az ember.
Én Frankokkal tolom, kicsi falu, nyomor, 3 árva testvér kezdéskor.. Még klánon belül is kicsi a támogatottság nagyon finom kezdés :D
Gondoljatok végig mindent nem csak nyomogatni end turn-t minden apróság számít akár egy extra kíséret tagja akár hogy kiből lesz kormányzó kiből hadvezér.
Én pl csak Romát támadtam be a többi törzzsel igen jó a viszony megy kereskedelem, szövetségek alakultak. Kezd erősödni a kis Frank népem már tartományok urai vagyunk.
Csatákra is igen figyeljetek minél kisebb veszteséget szenvedni, és mindenkit megölni lovassággal a végén, akkor nem menekülnek el és jönnek vissza. Ha páran elmenekülnek akkor horda lesz belőlük és csak szaporodik az ellenségek száma.
Ügynökök meg élet és halál urai.
A legjobb TW azt hiszem ez lett, olyan szinten sikerült megoldani dolgokat mint eddig soha.