Total War: Attila
-
Elar #389 A Save-Load megold némi problémát. :)
De nagyon nehéz lett az Attila. Én az osztrogótokkal szenvedek.
Tegnap este az tette be teljesen a kaput, hogy egy hun sereg beállt a tartományom sarkába raidelni úgy, hogy csak 1 sereggel érjem el (Még véletlenül se legyek túlerőben)
Mivel egy római város volt mellette (akivel szintén hadban áll), amikor letámadtam a helyőrség 440 embere kijött segíteni a hun bandának és nem is játszottam le a csatát, csak kikpacsoltam.
Körök óta nem tudok mozdulni a 2 seregemel, mert vagy egy római vagy egy hun sereg cicázik velem. A lényeg h valaki mindig van nálam, hogy ne legyen seregfeltöltés.
Pénz nem jön be, mert fent kell tartanom a 2 sereget. Ha 2-vel támadnék akkor az egyik városom tuti elpusztul mert hirtelen felbukkan egy 3. idegen sereg. Tehát rabolni sem tudok.
Szövetséget azóta nem tudok kötni, mióta van ilyen objective. Pl alánokkal (akik a Balkánt foglalták el) hiába 300-as a kapcsolatom, nem hajlandóak szövetkezni.
Itt felmerül egy kérdés. Ha valakivel volt egy megnemtámadásim, amit felbontottam és elfoglaltam egy városát - bünteti a gép az összes nemzetet illetően? Tehát nem szövetkeznek velem?
Élek a gyanúperrel, hogy feladom ezt az állásom és kezdek egy újat játékot. Semmi értelme, hogy a 2 seregemmel "állok egy helyben" és csak nyomkodom az end turn feliratot.