-
Kicsit játszogatunk az elmúlt napokban a játékkal. Mármint az MMO verzióval. Annak ellenére, hogy a játékmenet, a környezet, az atmoszféra, a játék felépítése kb. olyan, mintha nekünk találták volna ki, mégis azt kell mondjam életem legrosszabb vétele volt. Teljesen kidobott pénz az ablakon. A játék iszonyú jó skill rendszerrel van felépítve, de ez fogja megölni, emiatt nem lesz soha sikerjáték. Kb. 25-30 fős csapat kell, hogy ki legyen skillezve minden, 3-5 fős kis közösségek kb. semmit nem tudnak építeni, 400 pont iszonyú kevés. Ha jól meggondoljuk legalább 25-30 szakma van, de ebből egyet választhatsz ki. Minden egymásra épül, összefonódik ami elsőre jól hangzik, de hosszútávon rendkívül unalmassá és egyhangúvá teszi a játékot. A fejlődés iszonyú lassú, ami nem lenne baj, de az már zavar, hogy ennyire korlátozva van, hogy a rengeteg kecsegtető lehetőségből csak egyet választhatok kb.
A Your Own miniatür szigete, max 64 playeres szerverei nem érdekelnek egyáltalán (hiába lehetne ott szervertől függően akár 2-3000 skillpontom is) , az MMO verzió 21x21 km-es világa, gyönyörű tájai, a változó évszakokkal, időjárással már megfogna, de a max 400 skillpont egy ilyen rendszerben annyira kevés, hogy aki nem akar egy 50 fős klánban játszani, annak kár belefogni ebbe.
Szal a játékot nekünk találták ki, de kidobott pénz volt, mert mégsem nekünk találták ki :D. Nem is olcsó, 8100+áfa.. duplán.. mert aaszonkával játszom általában.. szal az elmúlt részemről az elmúlt 20 év pc játszogatását visszanézve az első, és egyetlen olyan játék amit nem érte meg, vastagon nem érte meg megvenni. Legalábbis nekem. Prsze a méregdrága jegyeket a nagy kontinensre és az irreális skin árakat, vagy a szintén méregdrága havidíjat a prémiumra már ne is említsem. Igen jó ötlet, jó megvalósítás, de melléfognak vele szerintem a fejlesztők. Akinek bejön, tuti rengeteg időt fog vele játszani, de nem lesznek sokan.