Final Fantasy XIII - PC
  • Sirch
    #211
    Én értettem, hogy mit írsz.
    Ellenben már a kezdetek óta nem tudom megérteni a túlzó szélsőséges kritikákat a porttal szemben.
    ESC gomb: legfeljebb azokat zavarhatja akik valamiféle kényszerből állandóan nyomkodni akarják. Ha egyszer az a kilépés gombja, akkor akkor nyomom meg, mikor ki akarok lépni. Ilyen egyszerű, ez senkinek nem kellene, hogy gondot okozzon.
    Grafikai beállítások: egy olyan játéknál, ami gyenge gépeken is 60 FPS-sel fut, felesleges egy olyan menüpont, ahol különböző effekteket tilthatsz le.
    1080p vs 720p: Na itt éreztem egyedül, hogy egyesek igényei jogosak lehetnek, noha nekem 720p-n is élvezhetően éles volt minden. Ha bevezetik az 1080p-t akkor viszont lőttek a gameplay és a videók közötti észrevehetetlen átmeneteknek. Szembetűnő lesz, mikor hirtelen elkezd más felbontású videót lejátszani, nem véletlenül csinálták direkt így.
    Én őszintén meg voltam elégedve a porttal, egy az egybe megkaptuk azt, ami konzolon volt. Az előző generáció idején túl sok volt az olyan átirat, ami bár többet akart nyújtani a PC-sek számára, minőségben mégis alulmaradt, vagy csak sokkal nagyobb erőforrások árán volt képes azt teljesíteni. Ezért írtam válaszul, hogy bárcsak mindegyik ilyen lett volna.