Final Fantasy XIII - PC
  • Sirch
    #200
    Ja, Attacus a kardos, az a meccs se volt egyszerű eleinte, de az én gondom egy repkedő sokszárnyú valami, ami 10 másodpercenként sebezhetetlen aurát rak magára, minden debuffot töröl, felbuffolja magát, és felgyógyul.
    Szóval kell hozzá lehetőleg három Saboteur, aki minden aura után lehetőleg egy kör alatt leszedi a buffjait, és rátesz minden fontosabb debuffot újra, aztán gondolom kelleni fog egy Commander megtámogatva két Medic-kel, ide feltételezem kelleni fog a lv3-as fegyver, én eddig két Commander egy Medicet használtam, de úgy csak a fele életéig jutottam a harcban, ott bedurvul, és minden körben csinál egy-egy olyan támadást, amire mindenhol három Sentinelt ajánlanak.
    Ettől viszont jelenleg még távol áll a csapatom. Egyedül Vanille fegyvere lv3-as (az első Trapezohedronnal az ő fegyverét húztam fel, hogy aztán könnyebb legyen kifarmolni a többit a teknősökből), és mindenkinek még csak a három főkasztja lett fejlesztve. Nem igazán volt szükség eddig megállni és farmolni, szépen mindig tudtam haladni előre, egészen idáig. Most viszont hogy kéne farmolni (a teknősöket), mind lecserélődött ezekre a Guikra, azok meg immunisak a Deathre, és egy Ultima spellel rögtön kivégeznek mindenkit.