Final Fantasy XIII - PC
  • Terawatt
    #116
    Látom nem érted, hogy az olyanok hozzáállása mint a tied tömi meg az EA és a többi hanyag cégek zsebét. Ha kiadnak egy játékot egy olyan platformra, ahol igenis azt emberek túlnyomó többsége billentyűzettel játszik, akkor csinálják is meg és ne egy összetákolt valamit adjanak ki. RPG-t tökéletesen lehet billentyűzettel játszani, hogyha rendesen megcsinálják.

    10 ember hasraütés szerű volt, de ha te annyira jampi vagy akkor kérlek mond el, hogy hány ember kell egy játék átportolására? MIlyen óriási marketing csoport állt a pcre kiadás mögött és társai, ami miatt egy kész játéknak ilyen nagy emberi erőforrás igényei lennének a pcre való átportolására? /Inkábbb ne mond/

    Ha nagyon leszarnám kivenném az ESC billentyűt és véletlen se nyomnám meg, de komolyan ilyesmiket kellene gányolni azért, mert nemtörődömök voltak? Dark Souls, GTA4 csak hogy az utóbbi idők sztem legszarabb PC portját említsük. Előbbit már egy nappal a kiadás után egy modder megcsinálta mb-nyi progival játszhatóra utóbbit meg csak a különálló DLC-k hozták rendbe, de az alap mindmáig ugyan olyan optimizálatlan /már kevésbé bugos/ szar.

    Szerintem még mindig mi vagyunk azok, akik a pénztárcánkkal szavazunk és amíg az igénytelen portokat veszik az emberek és vállukat rántják az igénytelen portolási munkára addig PC-gányolni kell. De mondhatnád, hogy mit is rágódunk ezen, hisz olcsón meg lehet venni és mit várunk ennyiért. Ez szép és jó, taps taps hurrá. A játék már pár éve kész és ahogy mondtad nem adtak hozzá semmi újat. Ne is adjanak, de ha adnak akkor dupla hurrá, de ez egy alap dolog lenne, hogy amire elkészítik az tükrözze is az eredeti minőséget amennyire lehet.