Final Fantasy XIII - PC
  • Terawatt
    #111
    Emberek egy olyan dolgon vitázunk amit 1 óra alatt meg lehetett volna csinálni ha jó munkásember módjára csinálták volna. Dark Souls is jobban szerettem billentyűzeten tolni egy adag módosítás után és egy szóval nem mondtam, hogy kiváltság lenne, vagy ilyesmi. Ha kell előkaparod a régi ps2 kontrollered arra is van átalakító usbre. Egy autós játéknál én is előkapom a logitech kormányt, mert ott erősen játékélményt veszt az ember azzal, hogyha bill/kontrollerrel próbálkozik.

    Szimplán annyi, hogy újra kiadtak egy játékot amiben olyan bullshit ficsőr van, amit az első olyan aki "nincs elkényesztetve" már mondja is, hogy srácok legalább a menübe dobna és duplán kattintva dobjon ki. Ez egy instant crash to desktop button.

    Ha minden szar mellett így elmentek, akkor ne csodálkozzatok, hogy a játékipar casual hulladékosságba megy lefele az adjunk ki mindent hamar bután, mert úgy is megveszik, majd foltozzuk (vagy nem) pont azért, mert megéri. Nem kell félteni őket kalapálják rendesen az FF 15öt, mert nem kis csapat áll mögötte. Ha kell felvesznek ideiglenesen 10 embert arra, hogy portolják ezt és profitálnak is belőle. Nem hülyék a cégek, ha profitról van szó (általában, de néha mellé nyúlnak :P).

    A játék jó lett, örülök neki, hogy kiadták, mert az FF széria a szívem csücske. A VII itt csücsül a polcomon dobozosan és a Man At Arms youtube csatorna által megépített gunbladenél visongtam, hogy mennyire imádtam Squall karakterét és fegyverét. Triple triadot mennyit toltam, te jó ég.


    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.10.19. 12:44:19