• asgh
    #70
    "Pedig egyszeru. Igen, akik az autobizniszben vannak, évrol-évre feltalálnak ezt-azt, fejlesztik a technologiat, alacsonyabb fogyasztast, jobb motorokat, jobb belso funkciokat és egyebeket talalnak ki es teszik hasznalhatova az uj modellekben... Hogy mit várnak az apple-tol? Ugyan ezt."

    jobb motor: erősebb processzor (apple vezette be elsőként a 64bites procikat a mobil szegmensben),
    alacsonyabb fogyasztás: alacsonyabb fogyasztás
    jobb belső funkciók és egyebek: mobil fizetési rendszer, ujjlenyomat azonosítás, lehet sorolni

    A lényeg: az apple pontosan ugyanazt teszi, mint a Mercedes: folyamatosan fejleszti az termékeit. Az sem igaz, hogy Steve halála óta nem álltak elő semmi újjal, az új macpro-hoz pl. már köze sem volt Steve-nek, mégis forradalmi újításokat tartalmaz és sikeres.
    Egyszerűen arról van szó, hogy van egy nagy adag "elemző", újságíró, blogger, stb. amik az apple sikerének farvizén élnek. Ezek a magukat hozzáértőnek mondó emberek minden évben előre bemondják, hogy mivel áll majd elő az apple.
    Aztán ha bejön, akkor azon vergődnek, hogy semmi meglepetés nem történt, ha meg nem, akkor "az apple alulmúlta a várakozásainkat".
    Pontosan emlékszem, hogy Jobs bemutatói után is mindig ugyanez a nyálverés ment, most csak annyit változott a mantra, hogy "Steve idejében bezzeg".