• MaRee
    #67
    "Ezt mire alapozod, az osztalytarsaidra? :) "

    "Ja ertem, akkor te csak maradj a 3210esednel, es ne foglalkozz a többiekkel, a te szegénységi bizonItvanyod ha csak Azt latod hogy Facebookra lehet hasznalni egy ilyen telefont.. "

    Nem, de akinek ájfon-galakszi-akármi van a kezében, 99%-ban csak azt látni rajta, hogy ül, és nyomja a FÉSZT.

    Nekem nem 3210-esem van, van egy nyomógombos okos telefonom és egy érintőképernyős, de mivel az érintős lemerül 2 nap alatt, nem erőltetem. Egyik sem apple, de az is volt már kettő (első verzió és 4-es, túl zárt a rendszer számomra és nekem mind a kettő elromlott). Nem az iphone ellen kardoskodom.

    Az ellen, hogy minden évben ha kijön egy új csúcsszuper apple/samsung termék, akkor MEG KELL venni 2-300ezer forintért, mert csodálatosan innovatív, és milyen jó. Aztán megveszik és letöltik a fészbukot meg a sznepcsetet, és nyomkodják míg le nem jár a futamidő. Utána jövőre kijön az új ami egy centivel nagyobb és 4k felbontásban lehet nézni a 12 centis kijelzőn (jobb esetben még befér a zsebedbe), hogy Kovács Pista kedvelte a fényképed, lehet érte megint remegni.

    Aztán megy itt a parttalan vita, hogy ez szar, meg az szar, de afelett elsiklik az emberek nagy része, hogy az orránál fogva van vezetve, és olyanokért ad ki több százezer forintot, aminek igazából semmi értelme. Persze nem az én tisztem eldönteni, ki mire bassza el a pénzét.

    "Wow én 4 éve használok Szifont, 2 fagyásom volt, míg a HTC desiren heti 2-3 fagyás. "

    Az az idétlen indok amúgy az androidos telefonok ellen, hogy gyakorin a 12évesek miről tesznek fel kérdést, hát tényleg ne hasonlítsunk egy 30-40 ezer forintos okos telefont egy iphone-hoz, mert értelmetlen. A HTC desire lefagy? Igen, mert 40 ezer forint. Az iphone meg 200.

    "Androidra mikor lesz akár a nexusra 4 év szoftver támogatás?
    Androidra mikor lesz olyan progi, amivel egy kattintással elintézem a backupot az egész telefonnak (telefonszámok, híváslisták, sms-ek, programok mentései, fotók stb) Mindezt gyári programmal. "

    Miért, nem jön ki állandóan új szoftverfrissítés? Nekem a 2011-es telómra még mindig van.
    Backupot meg annyira nem lehet csinálni, hogy szoftverfrissítés után ez volt az első kérdés, hogy csináljon-e a telefon, a google-fiókomra.

    Egyébként meg majd ha az iphone-ra lehet bármit szinkronizálni úgy, hogy bedugom a telót és bele húzom a mappába a fájlkezelővel (itunes-os balfaszkodás nem éri), majd a telón minden további probléma (konvertálgatás, akármilyen app) nélkül meg tudom nyitni, akkor fogok venni egyet.

    Az okos órát inkább nem is kommentálom. Akinek túl sok a pénze, vegyen. Vagy ennyiért vehet egy normális órát is akár.


    Egyébként mi a jobb, az Audi, vagy a BMW? Szőkék vagy barnák?
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2014.09.11. 10:47:57