• Vol Jin
    #51
    A galaxy s telómra rábasztam a kocsiajtót mindenféle szándékosság nélkül, csak éppen oda esett suttyomban, én meg a körülmények ismerete nélkül megkíséreltem becsukni az ajtót. Egy jézus faszom el is hagyta a számat, amikor ez az esemény tudatosult bennem.

    De, ha belegondolok, telefonáláson kívül semmi másra nem használtam. Úgyhogy a fiókból előkerült az ősnokia. Egyébként jogos az észrevétel, hogy fészbúkozáson kívűl nem használják másra jellemzően az emberek. Csak most elne kezdjenek hőbörögni néhányan, hogy ők kvantuumfizikai szimulációt futtatnak rajta, meg gyógyszerkísérletek adatait elemzik, meg mitomén milyen fontos dologra használják.

    Telefonálás, üzenetek, aztán kakukk, ha az ember nem fészbúkfüggő, és nincs rászorulva, hogy valami weblapot skubizzon miniatűrben.

    Mondhatnám a GPS-t is hasznos funkciónak, ha nem követelne netkapcsolatot, ami egy külföldi tartózkodásnál kurva anyádat kategória.

    Persze feltehet az ember térképszoftvert, de amit próbáltam az fos volt. Percekig molyolt a blahán, hogy hol a faszba vagyok, azt betett a rákóczira. Na mondom, ezt hogy hoztad össze vazzeg....