Apple Watch

Apple okosorája
  • theone91
    #61
    Kicsit ellentmondásos, hogy a fickó azzal példálózik, hogy a Watch nem zavar másokat, ha notifikációd jön mint a telefon, de ezzel szemben mindig/mindenkor tudni akar a notifikációiról. Gondolkodásmódon kéne változtatni inkább. Nem piszkálom állandóan az "internet kommunikátorom" egy közösségi szituációban. Az embereknek nem azzal a mozgás-sorozattal van bajuk, hogy benyúlsz a zsebbe és megnyomsz egy gombot a telefonon, hanem, hogy kiszakadsz egy beszélgetésből. Mindegy, hogy a csukódra tekintesz fél percenként, vagy a zsebedre.

    Szerintem aki most vesz okosórát (nem csak a Watchra gondolok, bármilyen okosórát), az szerintem csak kísérletezni akar. Ezzel nincs probléma, de szerintem az egész termékkategória nincs még ott, ahol lennie kéne, összecelluxozott érvek ide-vagy-oda. Már ott elvérzik, hogy a hordozható eszközöknek nem szabadna ennyire egymástól függeniük.

    A Pebble feje is megmondta: Az okosórák "kétezerhetét" írjuk. Nem tudjuk még egyáltalán hova fejlődik a termékkategória, és feltehetően 2007-ben igencsak mellélőttük volna párszor, mikor megkérdezik, hogy mire használjuk majd az okostelefonokat a jövőben. Viszont itt komoly technológiai reformok kellenek, hogy működjön az egész. Legyen kisebb (laposabb) egy óra, legyenek benne önálló telekommunikációs modulok és legyen hosszabb az akkuidő, _jóval_ hosszabb (ja és legyen több szép okosóra, klasszikus dizájnelméletekre alapozva).

    2000-ben az Microsoftnak nem jött be a tablet. Kellett még tíz év. Az okosóráknak is kellene pár.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.03.21. 12:15:56