Apple Watch

Apple okosorája
  • GregSB
    #59
    Mondom, ugyan az mint az iPad. Kényelmi extra. Nálam van a laptopom? Igen. Cikkeket akarok olvasni / fészbúkozni, inkabb besüppedek a kanapeba és az iPadet használom erre. (Példa volt, most nincs iPadem). Kényelmesebb rajta tartalmat fogyasztani? Igen. Megér ez annyit, hogy a magyar fizetésem mellett benne álljon 100-130ezer Ft-on, csak arra az esetekre amikor otthon tartalmat akarok fogyasztani a kanapén? Nem.

    A svájci / skandináv / ausztrál / amcsi polgárnak, aki hasonló munkát végez mint én, csak ő havonta adózás után 6-700 ezer Ft-ot rak zsebre megér egy ilyen eszköz 130 ezret? Sokkal inkább igen.

    Pontosan ugyan ez az óra. Kényelmesebb rápillantani sok esetben mint előkotoraszni a telefont? Igen. Megér ez nekem 130 ezer Ft-ot (vagy akármennyi lesz a $350-es alap változat)? Most még tuti nem.

    A fent említett külföldi úriemberek viszont simán megengedhetnek majd maguknak ennyi pénzt egy kényelmi extráért, és szerintem sokan meg is fognak. ha annyit keresnék én is vennék azonnal, mert ki akarnám próbálni.