Abszolút csalódott vagyok az évadzáróval, egy-két jelenettől eltekintve. Amilyen jól szórakoztam eddig a sorozaton, úgy lett elbaszva az évadzáró és nem csak kizárólag az utolsó egy részre gondolok, hanem min. kettőre, de inkább háromra. A tenyérbemászó sorozatgyilkos Ogréval bőven elég lett volna egy rész. Nem is értem, a show végén, az ucsó három részt elbasszák arra a köcsögre, csak hogy magyarázatot adjanak Barbara megkattanására, aztán az ucsó epizódban, egy részben lenyomják a bandaháborút, Fish színre lépését, Selena és a csipetcsapat utcagyerekek Fishez való csatlakozását, áááááá..... Három rész van a végéig, erre a tapló, szopottgombóc fejű Ogre tenyérbemászó kamusznob unalmas szüttyögését kellett nézni két epizódon keresztül? Nagyon nagy jóindulattal kapott volna egy részt ha rajtam múlik, de inkább abban az egy részben is csak a side storyt. Az utolsó két-három részben inkább a Pingvin vs Maroni vs Falcone bandaháborút plusz Fish színre lépését dolgoztam volna ki részletesen. De hogy valami jót is mondjak: pálya volt Fish sérója. Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.05.07. 01:25:36