Viselhető okoseszközök topikja
  • Bucser
    #19
    1 hetig hasznaltam gear S-t egy teszt kereteben. Kifejezetten tetszik hogy sim-et beleteve vagy eppen anelkul is mukodik.

    A sim nem csak hivas es sms fogadasra teszi alkalmassa, hanem az adatkapcsolat felallitasa utan, az orokolt notifikaciokat tovabbara is megjeleniti az ora, akar a telefont otthon hagyva is. A telefon automatikusan atiranyitodik ahogy erzekeli, hogy lekapcsolodott a bluetoothrol az ora.

    Sajat memoriajaba lehet zenet tolteni es BT stereo fejhallgatot lehet ra csatlakoztatni, tehat bejovo hivasokat lehet a speakeren vagy a Headseten keresztul is fogadni.

    Sokfele face elerheto a kezdokepernyore vagy eppen sajat kepet tolthetsz ra ha ugy tetszik es a legfontosabb idojaras datum ora infot rapakolhatjuk.

    Telefon - watch kozott BT-vel lehet adatot kuldeni. Vizallo, cserelheto strappel. A keyboardot utaltam rajta, de a voicecontrol kifejezetten hasznalhato.

    A contactlistet feltolti a watchra a telefon ahogy az szokasos es kiirja a teljes hivo informaciot. Szokasos s heallth tracking megy rajta a beepitett pulcus kovetovel. Majd az osszes feleszenzor megtalalhato az oraban amit ma bele lehet pakolni (light, gyro, acccelerometer, gps, btle, etc).

    Amint lemegy az ara £250 koruli arra lehet veszek is eggyet (jelenleg 375). Sajnos csak Samsung eszkozokkel hajlando mukodni (ceges telom egy S5 szoval annyira nem zavar). Remelem egy ido utan ezt a termekkapcsolast kinovi a Samsung vagy valamelyik fuggetlen gyarto felno a feladathoz hogy tobbet adjon egy androidos telefonnal. (Rumor mill szerint a sony hasonlo oran dolgozik, de az markafuggetlenul fog mukodni a tobbi marka telefonjaval) vagy egy Moto 360+-nal elfogadnam mar ezt a sim kartya integralast.