CairoJack#3
Hát, a teljesen alap, órás funkciókon kívül (óra, stopper, ébresztő, visszaszámláló, naptár) igazából egy funkcióra vágyom, mégpedig, hogy jegyzeteket lehessen rajtuk írni/olvasni. Igazából az írást megoldhatják úgy, hogy a telefon billentyűzetével írod, BT-n átküldi, de olvasni tudja az óra magától is, mindentől függetlenül.
Akkor benne tudnám tartani a telefonkönyvet, ami akkor is megvan, ha teló elvész/ellopják/lemerül, és az órát mindig magával viszi az ember. Esetleg még egy határidőnapló funkció, névnapokkal. Ilyen alap funkciók kellenének nekem.
Ezeket persze tudják a telefonok is, de én már jártam úgy, hogy a telóm lemerült, és a világon senkit nem tudtam felhívni, mert max őseim számát tudom fejből, kollégáét, barátét egyiket sem. Ezért is kéne nekem a hosszú üzemidő, hogy ilyen még külföldön se fordulhasson el velem, és ha hosszabb útra megyek, mondjuk 2 hét, akkor se keljen tölteni. Hozzá legyen baromi ellenálló a tokozás.
Ennyi kellene nekem. Ezt kb egy 20 éves 64kb-os menedszerkalkulátor is tudta, többre nincs igényem. Nem akarnék én netezni, könyvet olvasni, filmezni, de még zenét hallgatni sem. Sőt a telefonhoz sem akarok távirányítót, nem akarok hívószámkijelzést rá, se felvenni, elutasítani a hívásokat, SMS-t olvasni. Arra ott a teló.
Egy ilyen óra nekem vésztartaléknak kellene.
Ami még esetleg számomra érdekes funkció lenne, az pl a bluetooth-os adattároló. Telóról, sbt át lehetne rá küldeni fájlokat, mintha csak egy pendrive lenne. Megnyitni nem akarnám rajta, de tárolni igen.
Nekem ez lenne a királyság.