A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Zacskós Tej
    Akkor szerintem korábbi magyarítás lehet.
    Sajnos olyan nincs, amelyikkel teljes lenne a játék. Így sajnos a legutolsó, ami volt azt hiszem másfél évvel ezelőtti. Én azt használom, és kódsor jelenik meg azokon a részeken, amelyek nincsenek lefordítva, pedig jobb lenne, ha a lefordítatlan rész megmaradna eredeti nyelven.

Tegnapi napon csak újrakezdtem a játékot, hogy közben új térképet kreáltam. Mindent úgy csináltam, ahogy olvastam, ha nem szeretnék beleesni a 70-80k-s népesség limitbe. Rájöttem, hogy a korábban azzal volt a gond, hogy a lakók mindig panaszkodtak a nagy zaj ellen, akármennyi fát is tettem le a környékükön. Aztán ráébredtem, hogy azzal volt a gond, hogy a város energiaforrását a szélturbinák adták, így az meg hatalmas zajt generált.
    Az új térképen nem csak ketté szelte a víz a térképet, hanem csináltam egy kisebb szigetet is. A sziget peremeire helyeztem a szélturbinákat, míg a lakott területet pedig körbevezettem hálózattal, így senki sem panaszkodott zajra. Ugyanezt az ipar zónára. Viszont fogalmam sincs, hogy miért, de a megtermelt áramnak nagyjából az egy negyedét használják fel a lakosok, és ennek ellenére állandóan vannak olyan lakott részek, amelyek áramhiányra panaszkodnak. Így újabb turbinákat kell letennem. Az ipari terület is hasonló volt, így kénytelen voltam egy atomerőművet lerakni. Kérdésem az lenne, hogy a hálózatot el lehet rontani, vagy rosszul összekötni?

Fentiekből kiindulva 106K-s várost sikerült megépítenem alig 4 óra alatt.