A Paradox Interactive és a Colossal Order által fejlesztett városépítős szimulátor
  • Kingtiger15
    Pont minap nézegettem, de nem láttam 1 terrást 100 ezer alatt. Én egy új gépen gondolkodom, 300-400-ban biztos benne lesz egy tűrhető felállás.
    Most, hogy írtátok, jobban ránéztem, nekem is tele vannak a városaim ezzel az áruhiányos problémával, csak nem foglalkoztam vele, mert inkább az esztétikai dolgokon akadok fenn, rengeteget építek, bontok vissza, újraépítek, ezért nem haladok igazán.
    Az egyik mumusom a belvárosi vízpartok. A legtöbb térkép úgy adja, hogy méretarányosan 40-80 méter magas sziklatextúrák szelik át a cityt, hát az minden, csak nem szép és élethű. Rengeteget pepecselek vele, mire elfogadhatónak ítélem az eredményt.
    A másik a lejtős területek beépítése. Katasztrófa. Gyűrött utak, sziklatextúrák mindenhol, épületek félig a talajba süllyedve, szanaszét máló RCI mező...Ha ötször nem bontok vissza egy-egy részt, akkor egyszer se. A Move it mod sokat segít, de pl. még nem jöttem rá, hogy lehet függőlegesen hajlítani vagy kiegyenesíteni két nod közti útszakaszt. Kerestem támfalas utakat, de azok nem simulnak bele a domboldalba, mert mindkét oldaluk kövön áll, így egy rendkívül ronda árkot kreálnak az emelkedő felé. Füves rézsűt egyáltalán nem találtam, így ha kicsit megemelek egy utat, rögtön jönnek a sziklatextúrák mellette. Szóval elvagyok ezekkel, kit érdekel, hogy közben nincs elég fánk és hot-dog az elkényeztetett síkvidékieknek? :D