A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
Bigpigrib #998 Noshát begyűjtöttem ezt az izét, de nyomába nem ér a 3. résznek, se hangulatra, se kezelhetőségre. (A 2-től a 6(setét elfek) ig megvan az összes H, és nem keveset nyomtam vele. De ez....?? A térkép, az szépen néz ki, aztán hatalmas csalódás az összes többi.
Szerintem az indexes cikk túl finom volt. (Ráadásul, hogy hozzáadódik a mailhoz,/ uplay fiókhoz, még csak elajándékozni sem lehet .
Az Introban szereplő karakterek -(gondolom írták már), ez valami vicc? Hello már majdnem 2016 van.
A bejelentkező képernyőn, az előzőekben legalább egy nagy démon aktívkodott azzal a pappal, az ötletes volt.. itt meg. Mi ez?
El sem akarom, hinni, hogy ezt valaki komolyan gondolta. Egy dologra jó volt, meggyőzött véglegesen arról, hogy soha többet ne vegyek semmit az Ubisofttol. Ötletnek: Játékképernyő, a kistérképnél, beállíthatónak kellene lennie, hogy a képernyőn el tudjuk tenni máshová (ha van ilyen lehetőség, azt nem találtam meg) számomra a jobb felső sarok lenne (lett volna) az ideális.