A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
aggeus #880 Igen; az obeliszkeket kell felkeresni,csak az a gondom velük,hogy némi seregre lenne szükségem,hogy az azt őrző lényeket legyőzzem.
Ha ez sikerül, akkor viszont a gépi ellenfél már többszörös túlerőbe kerül és habozás nélkül rám támad a tengeren,főleg az északi obeliszkeknél,...nem legyőz hanem erősen megaláz,(!)...és ez nem mindegy mert ez nagyon a játékélmény rovására megy,mindezt a legkönnyebb fokozaton!
-Most úgy állok,hogy bár megvettem eredetiben a játékot,szépen elfogom tenni és előveszem bő fél év múlva hátha???....És soha többet nem veszek 'Uborkás' játékot!
Szerintem amit most tettek a játékkal és névvel az elhamarkodott kiadással, büntetni kellene!
Játékosok millióit csapták be félkész összecsapott munkájukkal,...ha én hasonlót tennék a munkahelyemen elfelejthetném az állásomat,...ezek a mocskok pedig megússzák ezt az egészet sőőőt meg is tollasodnak a szarukon!!!! Undorító.
-Az a gáz az egészben ,hogy tényleg ott a nagy áttörés lehetősége mert ez jelen van a játékban látszik ,...de ez az elkapkodott kiadás mindent keresztűl húzott!!! .... Legszívesebben visszakérném a pénzemet!!! Csaló banda ez az Uborka,...fújjj.