A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
-
Pio #81 Számomra nem azon áll vagy bukik ez az egész, hogy akkor most hány nyersanyag lesz vagy hogy át lehet-e alakítani a dwellingeket.
Nekem a HoMM sokkal inkább egyfajta életérzés, mintsem egy játék, része a múltamnak és azért próbálom ki az újabb és újabb részeket, hogy egy kicsit újraélhessem azt.
Én csak abban reménykedek, hogy igényes lesz, bugmentes, kerek, teljes értékű termék, ami elhozza újra ezt a HoMM életérzést.
Szóval számomra szinte teljesen mindegy, hogy a fejlesztők milyen döntéseket hoznak karavánok vagy hősfejlődés szempontjából, ha érezni lehet majd a végső terméken, hogy őszinte tisztelettel és szeretettel dolgoztak azon az adott feature-ön és végig az lebegett a szemük előtt, hogy most épp egy olyan dolgon dolgoznak, ami rengeteg ember számára egy életérzés, a gyerek/fiatalkor újraélése, akkor én biztos, hogy elégedett leszek.
Sajnos a H4-en és a H6-on is érződött, hogy a csődközelség miatt össze kellett csapni a végét, így, hiába a szándék (mert az mindkettőnél megvolt, ez egészen biztos, az alapokon érződött), mégse tudott kerek egésszé összeérni, ami egy ilyen sokrétű játéknál a játék halálát jelenti. Viszont szerintem a H6-ból a végére (és ebben már része volt a Limbicnek is), minden patch-csel és plussz contenttel együtt egy nagyon is jó játék fejlődött ki, amit már én is nagyon szívesen játszottam rongyosra. Ritkán érzem így, de a H6 esetében tényleg úgy voltam vele, hogy ha az utolsó patch után indult volna útjára, akkor a 77/100-as metascore (amit egy kicsit még soknak is érzek az alapjáték számára) legalább 10-15 ponttal feljebb kúszhatott volna.
Egy szó, mint 100, szerintem nagyon jó előjel az, hogy bevonják a rajongókat is a fejlesztésbe és csak remélni tudom, hogy ezúttal tényleg módja lesz a fejlesztőknek mindent megvalósítani a megjelenés előtt, amit szeretnének, mert szerintem elhivatottságban nincs náluk hiány.