A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Nirz
    Szerintem a 4 és a 6 volt a legjobb.
    A 2 őt is szerettem a kampány hangulata miatt
    A 3 nem jött be
    Az 5 pedig katasztrófálisan rossznak találtam,vicc szintű kampány,a nagyobb pályán több gép ellen ezer évig kell várni még sorra kerülsz,a skillwheel borzalmasan randommá tette a játékot illetve hogyha szar spellt kaptál akkor buktad a gamet,illetve a túl csicsázott 3ds town screen totál fölösleges,egyszer megnézi ember de utána idegesítő a kezelése és nem praktikus!

A 6 ot leginkább a kiváló újításai miatt szerettem:
    Végre nem random hős fejlesztés,nem random spell!
    Végre nincs 10 féle nyersanyag amely megint csak a random screwed esélyt növelte,egy nyersanyag ami mindenkinek kell!
    Végre nincs az hogy a gép egy nyamvadt hőssel lopkodja a nyersanyagomat elmenekül aztán visszalopja,éljen a területes rendszer!!!
    Végre van normális town konvertálás!
    Sajnos valószinűsíthető hogy rajongói nyomásra vissza lesz fejlesztve a 7,bár már azt most mondom town konvert nélkül(régebben a nekró brutál op volt hogy csak ők tudták konvertálni más város egységeit) be nem töltöm hasonlóképp ha visszatér a lopkodás be nem töltöm

2015 re remélem hogy nem térünk vissza az ős régi idegesítő mikrora mert akkor abszolút nem tud érdekelni