A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • bélanéni #635
    Szerintem is az első kisebb "sokk" után ha az ember hajlandó neki esélyt adni, akkor láthatja, hogy egy kiváló játék született.
    Érezhető, hogy tényleg erősen törekedtek arra, hogy az összes rész legjobb elemeit gyúrják össze. És több óra játék után a grafikáról is megváltozott a véleményem: a bevezető videókon nyilván spórolni szerettek volna, hogy ne arra menjen el a költségvetés harmada, maga a játék grafikáján meg ugyancsak azt a szándékos koncepciót érzem, hogy "visszakanyarodni a H3-hoz" ezzel az old-school, majdnem 2D-s és rajzolt stílussal. Őszintén mondom, nekem bejön. Ha ez a játék - igaz indie fejlesztés - : http://store.steampowered.com/app/391540/ mindenhol 95%-ot kapott, mind a kritikusoktól, mind a vásárlóktól, akkor talán felül lehet emelkedni a Heroes VII első látásra nem annyira csilivili grafikáján is, UBISOFT ide vagy oda.

Bugokról nem tudok nyilatkozni, de mivel rám jellemző, hogy max 2-3 naponta ülök le 1-2 órácskára, mert több időm nincs rá, ezért amire felfedeznék egy komolyabb bug-ot, addig tuti javították. Eddig pár óra alatt nem futottam bele semmibe.

Viszont a térkép/csata sebességet érdemes 300% körüli értékre állítani, mert az alap 100% nagyon megtöri a játék dinamikáját, baromi lassú.