A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
 • pjboy091
  #1415
  Remélem, mindent jól értettem, de ha nem, akkor valaki majd kijavít. Mindenesetre itt az interjú szerintem legfontosabb részei összefoglalva:
  Erwan Le Breton, a Might & Magic játékok kreatív igazgatója adott interjút az Acid Cave’s honlapnak annak alkalmából, hogy az Ubinál vannak 15 éve a M&M jogai.

  • A Heroes 7-et bukásnak könyvelték el. Az eredeti koncepció az lett volna, hogy az eddigi Heroes játékok legjobb tulajdonságait ötvözik, így kapva meg a tökéletes Heroes játékot. De ez nem igazán jött össze nekik, mert ennek az ötlet összedobálásnak az lett a vége, hogy a hetedik résznek nincs saját identitása, hiányzik belőle a lélek, illetve nagy hiba volt a nosztalgiára építeni, mert eredeti ötletek nélkül a harmadik rész egyszerűen fel mossa vele a padlót. Sajnos, nem volt sem elég idejük, sem elég pénzük, hogy megvalósítsák azt amit valóban akartak volna.
  • Több Might & Magic játék is tervben volt (Dark Meshia 2, M&M XI, Might & Magic: Heroes Kingdoms, Might & Magic Raiders ) de egyik sem kapott zöldutat.
  • Ha valamikor lesz következő M&M játék az valószínűleg már nem Azshanban fog majd játszódni.
  • A rosszul teljesítő Hetedik rész után az Ubisoft megszüntette azt a stúdiót aminek a M&M csapat is a részét képezte. Habár elvileg még létezik a M&M csapat, de tevékenységük a jelenleg futó mobiljátékok támogatásából áll.
  • A M&M csapat jelenlegi tagjai:
  Julien Pirou , Theo Gallego és Victor Malineau, illetve van néhány külsős bedolgozó.
  • Jelenleg nem tud semmiféle közeljövőben várható Heroes projektről. Ennek egyik legfőbb oka, hogy egyszerűen nem termel elég bevételt egy ilyen típusú játék, mint amilyen a heroes, ahhoz hogy megérje elkészíteni.
  • Mivel az Ubisoftnak tulajdonképpen a M&M az egyetlen „fantasy” settingű IP-je így több mint valószínű, hogy számíthatunk még M&M játékra, de nem biztos, hogy Körökre osztott stratégiára.
  • Voltak elképzelések arra, hogy valahogy összekötik a New Wolrd Computing féle Might & Magic univerzumot a jelnlegi Ashannal, de ez az ötlet végül nem valósult meg. Csupán néhány vicces utalás és „eastern egg” került be az elődökből.

  Arra, hogy mit üzen a rajongóknak az elkövetkezendő 15 évre arra azt válaszolta, hogy igazából nem tudja, hogy, hogy hol lesz 15 év múlva, de annak minden esetre örül, hogy a M&M IP még azért megvan és reméli, hogy egyszer vissza kapja majd régi dicsőségét és ismét a legsikereseb Fantasy világ egyike lesz.


  Ezen kívül, még rengetel lore-ral foglalkozó, meg egy-két munkával kapcsolatos kérdés is volt.

  Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 17:54:43