A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • pjboy091
    #1312
    Remélem, hogy így van. És remélem azt is, hogy nem megint egy újabb bőrt akarnak lenyúzni a harmadik részről. Imádom a Heroes 3-at, de ennyi év után ki kellene végre lépni az árnyékából. Arról mondjuk lehetne vitázni, hogy a harmadik rész lett annyira korszakalkotó, hogy egyszerűen nem tudnak jobbat kitalálni, vagy pedig az Ubi olyan fantáziátlan és lusta, hogy nem tud új dolgokat kitalálni. Talán egy kicsit mindkettő igaz.
    Amit szeretnék:
    - Új kreatív fajok, frakciók. Szakadjunk már el a Heaven, inferno, necro stb arhetipikus sablonos frakcióktól. Egy kicsit több fantázia kéne. Ugyan nem egy kategória, de ajánlom figyelembe az Endless space/legends játékokat irányadónak. Ott nem spóroltak a kreativitáson.

    - 2D-2,5D grafikát hozzák vissza! A 3d egyszerűen nem működik jól. Egyrészt, korlátok közé szorítja a map editort és a RMG-t,másrészt meg ronda is. Azt, hogy túl drága lenne, egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni indokként, mikor a steam tele van csóró indie fejlesztők által készített 2,5D-s játékokkal.

    - Felhasználóbarát editort! A harmadik rész is ez tartja még életben.

    - Új mechanikákat, megoldásokat! Ha van amiért hatalmas tisztelet a negyedik résznek akkoz az az, hogy mert újdonságokat behozni a játékmenetbe! Erre volna szükség most is. A Hetedik rész részemről azért bukott meg, mert egyszerűen semmi újdonságot nem hozott. néhány hét alatt úgy ráuntam, hogy ma már egy 1v1-et sem tudnék benne végigjátszani, mert elunnám 5 perc alatt.

    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.03.19. 17:34:16