A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • Andrews2007
    #1174
    Tegnap este csináltam egy részletes majd 40 perces videót a kiegészítőről és az eddig (nagyon jó pozitív csalódás) ) tapasztalatok azok hogy most már sokkal jobbna hasonlít a H3 és H5 re játék ! Random map generator elve kb ugyanaz ahogy megoldották mint ott, blokkok, kerületek stb. A random skillek kiszélesítése korlátok eltörlése és a szintkorlát 99es szintre emelése multiban és skirmishben is H3 H5 ös változtatás. A multiplayer is stabilabb lenyomtunk madj egy teljes 1v1 et! Szimultán körök a H5-re hasonlóak sőt még jobbsk mert látod mikor harcol az ellenfél a jobb sarokban pl. Már nem kell viszont végignézni az ellenfél csatáit mint az alapjátéknál.
    A törpék szerintem jobban átgondoltak még mint A h5-ben pedig ott se voltak rosszak.

    2D-re én is örülnék ha visszatérnének főleg, ha ilyen izometrikus 2-3d fajtára mint a H4-ben csak nem azzal a túl színes változattal hanem H3as palettával! :)
    Sima 2D már nem biztos hogy elég lenne, hogy vegyék plusz mondták a Heroes fejlesztők hogy ma már a 2D a túl drága elkészítéskor mert kevés már a 2D-s artist meg programozó meg pályatervező mivel mindenki 3D-re hajt 10 éve.Hát érdekes és fájó dolog ez!