A méltán híres Heroes of Might & Magic sorozat legújabb tagja.
  • erdbal
    Szerintem alapvetően nem néz ki rossznak az eddigiek alapján és ez ugye csak a kezdet a megjelenésig biztos sok újítás lesz még, meg utána is:) De ez az emberek vár vhogy. nekem nem áll össze, pedig minden szériában, de főleg az 5-ben, az volt a kedvencem:D a farkast még értem mert van egy olyan klán is a történet szerint, de ahogy le van rajzolva meg meg van csinálva, még a 6 ban is jobban néz ki:D a papnőt is simán áthozták a 6ból azzal a különbséggel h ráraktak egy sisakot és most talán máshogy hívják. Meg az inkvizítort is, pont így nézett ki a hősöd a 6ban ha varázsló volt és a vér útját választottad....a lovas meg egy fénylovon ült ami sztem még jobb ötlet vt, az jó h 2 champion lény van mert legalább nagyobb a választási lehetőség +1 erős lény:) de az embereknél legerősebbnek is szerintem valami természetfölöttit kéne, a szeráfot még értem de azt a másik harcost nem nagyon....a várnézet meg nekem az 5ben tetszett legjobban, talán ott volta legmodernebb, de én teljesen megértem azokat is akik a 3-as verzióval tudnak legjobban azonosulni, az eddigiek alapján talán a 7ben hasonlít is, mert annak is megvolt a maga varázsa:D az akadémia meg megint csak tetszik, bár az a kölyök sárány szerű lény nem tudom mit keres ott:D
    Utoljára szerkesztette: erdbal, 2014.09.11. 15:03:02