• Ayma
    Azt a leborult k***ott mindenit. Ilyen zseniális cikkel régen találkoztam. Direkt ír bele bolondságokat, hogy legyen komment a cikk alatt:)

Pár kiváló fórumozó (SaGa Jr-t külön köszöntöm, de rohadt régen voltam fent rpg/lfg SW fórumán Katarn barátommal:d) már leírta miért is zseniális alkotás a játék, páran meg nem tudják megemészteni, hogy nem nekik való ez a gyöngyszem.

A sok badarság miatt kénytelen vagyok azért felhívni a cikkíró (bár inkább fordító, mert a játékkal sokat nem játszott, de lehet a műfajjal sem találkozott) és pár fórumozó figyelmét pár dologra - csak így idehányva ami hirtelen felugrott a cikk és a posztok olvasása folyamán:
    - Műfaj kitárgyalva...
    - Grafika zseniális, csodaszép színvilág, megszerethető karakterek, az artwork rettenetesen összeszedett és hihetetlen módon megteremti a világ atmoszféráját, hogy beszippantson.
    Tényleg kíváncsi vagyok, mi kivetni való van a grafikán.
    - Betanítás/tutorial – van egy egész barlangrendszer, amit ki is lehet hagyni -, hogy elmagyarázza, hogyan kell kezelni a játékot. Utána már neked kell kitalálni a dolgokat – például „crafting”. Az az élmény, hogy próbálkozol és összeraksz egy csirkelábas nyakláncot, vagy egy szöges „deszkabuzogányt” és utána lehentelsz vele minden élőhalotatt…fenomális élmény.
    - Haladás: hát nem egy WOW (amivel a mai napig játszom – lehet érte kövezni), de pont ez a jó benne. Figyelni kell csak a párbeszédekre, de például ha beszélsz az álatokkal az rengeteg segít – ráadásul rébuszokban beszélnek néha, amit élvezet kitalálni.
    - Pénz: egy vicc. Annyi volt mindig, hogy a játék felénél már le sem hajoltam a sallangért, hogy elvigyem eladni. A játék végére kb. 800k aranyam maradt.
    - Kamerakezelés: pár régi klasszikust idéz, felsorolni nem fogom a neveket, mert akit zavar a kezelése a játékban, annak semmit sem mondanának a nevek.
    - Zene a garfika mellett megteremti az alaphangulatot, szintén ódákat lehet zengeni róla.