• teddybear
  #49
  Mint az egyik említetted, azt kell mondjam csak szánni tudlak. Ilyen rosszindulatú ember ugyanis nem érdemel mást. Jobbik esetben dilis vagy rosszabbik esetben meg egy kiközösítendő pszichopata vagy.

  Ami Breiviket illeti, az egy hidegvérű, számító gyilkos. Azért hogy zavartalanul öldökölhessen a szigeten, bombákat robbantott a főváros forgalmas részén. Kötélen kívül mást nem érdemel, de Norvégia túl civilizált, túl liberális a sommás ítélethez.

  Említetted a "palesztinok mészárosait" is. Ez is olyasmi, ami nem éppen úgy van, ahogy leírod. Azt tudod, hogy amikor legutóbb pár egyszerű palesztin állampolgár tiltakozott a Hamasz rakétázása miatt, azonnal halomra lőtték a hamaszosok őket. A hullákat meg egy az izraeliek által lebombázott épülethez húzták, és lefényképezték, mint a bombázás áldozatait.

  Addig örülj, amíg ilyen liberális országban élsz! Kínában már megkerestek volna, és jobbik esetben mehetnél a bányába, rosszabbikban, vagy inkább neked jobbikban, lelőnének mint államellenes szervezkedőt.
  Utoljára szerkesztette: teddybear, 2014.08.08. 22:39:52