Slightly Mad Studio verseny szimulátora : PlayStation 4, Wii U, Xbox One
  • Totti5
    #223
    Nézd, ezt már nem egyszer megbeszéltük. Elsőre is megértettem anno hogy az SMS gányolásai miatt profilt kell törölni az updatek után. Az kissé túlzás már hogy minden indítás előtt 0áról állítsem be a játékot... de mivel minden nap nem játszom hanem 3 hetente szoktam belenézni, inkább törlöm olyankor az egészet és 0áról letöltöm, beállítom, hogy ne ez legyen a gond. Most is így történt, szombaton szedtem le teljes egészében megint és lett belőve. Ennek ellenére jöttk a bugok, amiről én nem tehetek... csak bosszantó dolgok, hogy még mindig ilyen.

    SLS GT váltó áttéteket lehet állítani, minden fokozatnál a csúszka működik. Ha nem működne akkor nem nyúlnák hozzá, de mivel esőbe szerettem volna máshogy váltani, és az adott körülményekhez állítani próbáltam, de ha nincs kész / bugos akkor arról szintén nem én tehetek. Írják oda hogy NE NYÚLJ HOZZÁ mert nem működik, vagy tegyék állíthatatlanra.

    Grafika terén pontosan arról beszéltem, hogy amíg nem jöttek a X1-PS4 addig a CARS kényelmes előnyben volt graf terén. A legszebb volt. Csak eltelt 1.5 év, jött a Forza 5, Horizon 2, Driveclub és szebbet tudnak. Már a Forza 5 2013 végén sokkal szebbet mutatott pályák és részletesebbet autók terén. Oké abban még nem volt időjárás ( majd idén a Forza 6ban lesz ). Horizon 2 és a Driveclub pedig olyan időjárást rittyentett hogy mellette a CARSé már semmi extra ( oké azok nem szimek, de miből állna CARSba mozgó esőcseppeket, szélvédőn nyomot hagyó lapátokat csinálni? miből állna leglább olyan látványos esőcseppeket a kamerára és bukóra rátenni mint az F1 2014-ben? sajnos a CARS ezeket nem tudja, hisz eltelt 2 év és nem fejlődött grafban ).

    De még mindig szép, még mindig jó játék lesz, még mielőtt teljes negatív lenne az egész. Nem az, csak észrevételek pontosan arról , amilyen most.