Slightly Mad Studio verseny szimulátora : PlayStation 4, Wii U, Xbox One
 • Totti5
  #212
  Nagyközönségnek tetszeni fog, hisz egy Shift utód, abban meg nagyon jó lett, minden területen magasan felülmúlja azt.

  Sajnos sokat késett, miközben megjött az új generáció így grafban nekem ez már nem üt sehogy sem, pedig az nagy erénye volt 2 - 2.5 évvel ezelőtt. Különösen gyenge az eső, ami amikor belekerült még hűha volt, mostanra meg 1-2-3 játékban is szebb. Ami nagyon megrekedt benne az a hangok, teljesen standart effetek vannak sok autó alá betolva, ami idegesítő, pedig anno először jól hangztott, hogy majd még sokat fejlődik és brutális lesz, de sajna nem lett ( a váltás hangeffektel meg sok autót sikerült teljesen tönkrevágni ).

  De hát ez van, kár hogy megrekedt valahol, de ez érthető is hogy nagy ambíciókkal indult és sosem tudták azt megvalósítani úgy ahogy ki lett találva s eltelt sok év...

  De egyátalán nem rossz játék, sőt nagyon jó autós cucc lesz ez év végére, ha kipeccselik. Csak nem az az autós játék amit a szimes komjuniti álmodott meg, nade ha sokat eladnak belőle akkkor kit érdekel.

  Néha jó lesz tolni ezt is, talán az idegesítő hibákat kijavítják majd egyszer.

  Esőben is egy nagy bajom van, hogy oké jobban csúszik, de nem érzem azt hogy ennek tétje van, vagy hogy óvatosabban kellene a gázt és a féket nyomkodni.