• Szefmester
    #68
    Macropus Rufus, te most lenézel másokat mert idegesek lesznek egy hülyétől a fórumon és jóformán lesajnálóan beszélsz róla. De most gondolkodj el egy ici picit a következőn. Ki a rosszabb? Akit felbosszant egy hülye, vagy az aki (ha véletlen intelligens is) hülyének állítja be magát vagy tényleg síkhülye? Szerintem teljesen jogosan háborodik fel és bassza fel az agyát, mert tudja hogy a magadfajta sérült, elnézést.. speciális emberek élhetnek, mert joguk van az élethez.
    Ezerszer bizonyított tények ellen viaskodsz, és mondasz rájuk olyan hülyeségeket hogy egy intellektuális alapon épülő társadalomban a helyből kasztrálás lenne a reakció, nehogy véletlen örökítsd a génjeid.

    Fogadd meg mások tanácsát és az itt feltett baszakodós (trollkodós) kérdéseidre keresd meg a tudományos oldalakon a választ. De tudod mit? Felteszek neked én is egy kérdést. Mekkora az a vákuumkamra amiben egy ilyen jelenetet fel tudnak venni, és a gravitációt csökkentően mekkora repülőgép szükséges ennek a mozgatásához.