• Zero 7th
    "na ezt erősen kétlem. A hozzászólásaidból nem ez jönn át. "

Tekintve hogy a hozzászólásaimban azt mondom, amit tudok, ezt nem jelentheted ki. Nem én vagyok itt aki hülye kérdéseket nyomat vég nélkül. Én VÁLASZOLOK rájuk. _A_ választ.

"csillagásznak esetleg űrhajósnak teszik lenni? Vagy videó/fotó szakértőnek?... kb. erről szólt a lenti vita."

Nem kell ahhoz csillagásznak vagy űrhajósnak lenni, hogy NÁLAD jobban értsen valaki a témához. Amint látod, ÉN IS tudok rá válaszolni.

"tehát nem vagy az egyik feljebb felsorold dolog tudora."

De NÁLAD még mindig nagyságrendekkel többet tudok a témáról.

" bár én soha egyik kollégámat sem hülyéztem le."

Puhapöcs.

"De nem hinném, hogy lehülyézni valakit az azonos azzal"

Eljutna, ha ilyenek lennének, és szájbarágós magyarázat ellenére is nagy arccal pattognának. De mivel értelmes emberek, nem tesznek ilyet. Veled ellentétben.
    Mivel egyéb eszközöm nincs, arra kényszeríteni nem tudlak, hogy tanulj, így csak nevén nevezem a tulajdonságaidat. Az elemzésem a tények tekintetében objektív, akkor is, ha számodra nem túl hízelgő és nem tetszik.

"akkor miért kell hülyézni a másikat?"

Mert TE viszont hülye vagy, azért. Te NEM fogadod el az értelmes, logikus, és nem utolsósorban TÉNYSZERŰ és VALÓS érveket.

"Legalább is normális vitában nem szokás hülyézni a másikat."

Egy normális vita véget ér a perdöntő érvek után, nem fordul időhúzó szarrágásba, meg moralizálásba, meg illemtani esszébe, amit te művelsz. Miután kiírod magad az értelmes emberek közül, nem várhatod el, hogy emberszámba vegyenek.

"bocs, hogy tegnap lehülyéztelek, neked volt igazad"

Ezt nekem nem esik nehezemre kimondani. Te képtelen vagy, főleg a második felét. Továbbá nem fordul elő sűrűn ilyen, mert igazam van rendszerint.

" Bár nem ismerem a kollégáidat, nálunk mint írtam nem divat a hülyézés."

Azt látom, hogy neked a "szemből jópofi, hátba kés" a stílusod, de ugye nem baj, hogy én ettől hányingert kapok?

"És látod, tudsz te normálisan is érvelni ha akarsz. Ebben hozzászólásodban egyetlen durva megnyilvánulás sincs. ;)"

Mindig érvelek, a stílusom meg a nagy arccal, ostobán ellenkezéssel egyenesen arányosan tahósodik. Kivéve egyértelmű trollok esetében, akkor rögtön tapló parasztba teszem a sebességet.