mrzool#53
Te csak írsz, de nem olvasol? Most tényleg menjek le kutyába, a te szintedre?
Mikor és hol ismerték be a szakadárok, hogy õk lõtték le a gépet? A hangfelvételre gondolsz, amit a "baráti" ukránok hoztak nyílvánosságra és a keletkezése körülményei legalábbis kétségesek a helyzet ismeretében?
Nem kell itt "hangfelvételizni", a szakadár vezető maga twittelte meg VK-olta ki a híreket, hogy aztán pikk-pakk nekiálljanak törölgetni. Csakhogy az Internet nem felejt, és a cache oldalkon megvan, illetve elég sokan screenshotolták. Nyilván ha nem akarod ezeket meglátni, akkor nem látod meg. Kényelmes.
Mibõl gondolod, hogy minden elmélet a szakadároktól származik? Szerinted az emberek nem képesek önállóan gondolkodni és csak azt képesek szajkózni, amit azok állítanak?
Ki mondta, hogy minden elmélet? Azokra céloztam, amikor az orosz kormánytisztviselők(!) és a szakadárok nyilatkoztak olyan képtelenségeket, hogy már eleve soknapos holttestek voltak a gépen, sőt, a nyugat által kitervelt bombamerényletről van szó.
Ilyen kegyeletsértő és gyalázó megszólalások tucatjával fordultak és fordultak elő a mai napig. Hányni tudnék.
Milyen módon akadályozzák a szakadárok a mentési munkálatokat? Konkrétumokkal támaszd alá ezt a kijelentést.
Ne haragudj, de erre csak visszakérdezni tudok: te komplett hülye vagy? Híreket nem olvasol?
Ezek a gonosz csúnya szakadár terroristák hogyan lettek hullarablók is? Kannibálok nem lettek? Sõt, Gázában is õk tömeggyilkolnak! :D
Érdekes, hogy számodra ez vicces és poénos, miközben szerintem a XXI. század egyik legsúlyosabb terrorcselekményéről beszélünk.
Láttad azokat a képeket, ahol szépen begyűjtötték az utasok értékeit, és pózoltak velük? Szerinted nem hullarablók?
Gázának nem tudom mi köze van a szerencsétlen áldozatokhoz, de sokat elárul, hogy némi zsidózást még ide is bele tudsz keverni.
Neked csak az számít, amit a CNN meg a többi agymosó mocsok nyomat az arcodba?
Ismétlem: a szakadárok által nyomatott propaganda, képek és videók, illetve a katasztrófa utáni tetteik mindent elárulnak. Nem kell ide semmiféle CNN.
Én speciel ezt egyelõre nem tudom eldönteni, de örömteli, hogy neked a politikai preferenciáidnak megfelelõen sikerült egy prekoncepciót kialakítani... Mennyire hiteles! :D
Ha az politikai preferenciának számít, hogy mélyen megvetem a volt kommunista keleti és ázsia szovjet-orosz mentalitást, akkor büszkén vállalom!
Mert a te "ál"szkepticimusod aztán nagyon hiteles... IQ 80 alatt meg a társaid körében lehet az. Ellenben értelmes emberek számára eléggé átlátszó.
Arról nem is beszélve, hogy end of the day háromszáz ártatlan civil halottról beszélünk. De neked az a legfontosabb, hogy mocskold a nyugatot és éltesd az oroszokat. Egészségedre. Broáf.