• halgatyó
    Folytatom.
    Hogyan lehet a "szükséges" eseményt (casus belli) előállítani? Nos, erre ezernyi módszer van.

Ne feledjük, hogy azt a repülőgépet SZÁNDÉKOSAN küldték a háborús zóna fölé, miközben TUDTÁK, hogy arrafelé komolyabb légvédelmi rakéták is vannak. Az USA műholdjai, amelyek kb. 15 cm-es részleteket meg tudnak különböztetni (ennyiről tudok én, aztán lehet hogy még jobb a felbontás) pont ők ne tudták volna, hogy mikor merre mozognak ezek a légvédelmi egységek??? UGGYAN!

ÉN hogyan szerveztem volna meg egy ilyen háborús okot?

1.) Bejuttattam volna az embereimet a légvédelmi eszközket kezelők közé. Elég ha csak egy ember van jókor a jó helyen, aki a parancsomra lelövi azt az utasszállítót.

2.) Tudván, hogy az ukrán pucsista banditakormányban MÉG hemzsegnek azok, akik az oroszok felé húznak (és informálnak), megszerveztem volna egy hatalmas kém-átverést.
    Elterjesztettem volna titokban, hogy hatalmas ukrán hadianyag szállítmány vagy ejtőernyős harckocsiegység repül arra és akkor, amikor valójában a maláj gép.
    Utána hátradőltem volna a székben, várva a híreket.
    Jöttek volna.

Néhány agyasnak ez túl bonyolultnak tűnik, pedig NEM AZ. Már korábban is alkalmazott, jól bejáratott módszer. (pl. a 2. vilháb. vége felé az atlantisták úgy terelték el a németek figyelmét a Franciaországi partraszállásról, hogy egy repülősfutárnak öltöztetett többnaposm de hűtőben tárolt hullát, zsebében az ITÁLIAI támadási (hamis!) tervvel a németek rendelkezésére bocsátottak)

Namármost: ha ilyen módszerek még nekem is azonnal eszembe jutnak, pedig én nem vagyok szakértő titkosszolga, a CIA-nál a takarítónő is képzettebb e téren, mint én, akkor mit tudnak ők összehozni?
    Találgatni sem merem.