202
-
Garga Pitic #42 Aha, megvan, most végre bekalibráltam a rendszert.
Ennyi idő kellett, hogy Igor Sztrelkov-Girgin többnapos hullákkal megrakott repülőgép teóriája felbukkanjon az sg-n. -
halgatyó #41 Van még egy rakás dolog, de elpilledtem, szép nap volt ez a mai:-)))
Ha ez a fórun nem hal ki holnap estig, akkor még pár -- seholsemszereplő -- gondolatot leírok. -
Papichulo #40 Kik a "gazdaim"? -
halgatyó #39 Erre telik a magadfajtától?
A gazdáid nem lesznek elégedettek -
halgatyó #38 Folytatom.
Hogyan lehet a "szükséges" eseményt (casus belli) előállítani? Nos, erre ezernyi módszer van.
Ne feledjük, hogy azt a repülőgépet SZÁNDÉKOSAN küldték a háborús zóna fölé, miközben TUDTÁK, hogy arrafelé komolyabb légvédelmi rakéták is vannak. Az USA műholdjai, amelyek kb. 15 cm-es részleteket meg tudnak különböztetni (ennyiről tudok én, aztán lehet hogy még jobb a felbontás) pont ők ne tudták volna, hogy mikor merre mozognak ezek a légvédelmi egységek??? UGGYAN!
ÉN hogyan szerveztem volna meg egy ilyen háborús okot?
1.) Bejuttattam volna az embereimet a légvédelmi eszközket kezelők közé. Elég ha csak egy ember van jókor a jó helyen, aki a parancsomra lelövi azt az utasszállítót.
2.) Tudván, hogy az ukrán pucsista banditakormányban MÉG hemzsegnek azok, akik az oroszok felé húznak (és informálnak), megszerveztem volna egy hatalmas kém-átverést.
Elterjesztettem volna titokban, hogy hatalmas ukrán hadianyag szállítmány vagy ejtőernyős harckocsiegység repül arra és akkor, amikor valójában a maláj gép.
Utána hátradőltem volna a székben, várva a híreket.
Jöttek volna.
Néhány agyasnak ez túl bonyolultnak tűnik, pedig NEM AZ. Már korábban is alkalmazott, jól bejáratott módszer. (pl. a 2. vilháb. vége felé az atlantisták úgy terelték el a németek figyelmét a Franciaországi partraszállásról, hogy egy repülősfutárnak öltöztetett többnaposm de hűtőben tárolt hullát, zsebében az ITÁLIAI támadási (hamis!) tervvel a németek rendelkezésére bocsátottak)
Namármost: ha ilyen módszerek még nekem is azonnal eszembe jutnak, pedig én nem vagyok szakértő titkosszolga, a CIA-nál a takarítónő is képzettebb e téren, mint én, akkor mit tudnak ők összehozni?
Találgatni sem merem. -
Papichulo #37 A holdkoros agymenesedre mashogy sajnos nem tudok reagalni... egy rossz vicc az egesz. Oszinten sajnalom, hogy neked valahol ennyire kisiklott az eleted. -
halgatyó #36 Az "érveid" jellemeznek téged. -
halgatyó #35 Van egy érdekes szempont, amit még nem olvastam sehol, ezért fontos leírni, még ha hosszú is lesz: a háborús módszerek és fegyverek fejlődéséről van szó.
Bizonyára emlékszünk (tanulmányainkból), hogy amikor a középkorban kezdett elterjedni a lőpor, a lovagopk borzasztóan gyűlölték és becstelen módszernek tartották. Ugyanis az addigi (majdnem 100%-os) páncélvédettségüket egycsapásra elveszítették.
Ha sikerült élve elkapniuk egy muskétást, hát azzal bizony nem bántak finoman:-))
Azóta sok vér lefolyt a Dunán, Tiszán, stb... Ám a "fejlődés" nem állt meg.
A hidegháború és az ABC fegyverek hatalmas pusztító képessége ÚJ MÓDSZEREKET hozott be a háborús eszköztárba, és ezek között szerepel az, amit végtelen aljas ocsmánysága miatt annyi tisztességes ember gyűlöl, megvet, utál: A TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖK ALKALMAZÁSÁT HÁBORÚS FEGYVERKÉNT.
Mindennek ellenére ez a FEGYVER tért hódított, úgy tűnik. Sajnos, a középosztályt pusztító szörnyhatalom (amelynek csupán a polipkarjai a FED, a kamatos rablódóllár, az IMF, a Greenpeace, a Római Klub, az ÁL-emberijogi szervezetek, az Európát elborító bevándorlók és ezek KÖTELEZŐ befogadását ránk kényszerítők, és még sorolhatnám a polipkarokat....)
szóval ez a szörnyhatalom előbb eszmélt fel az új FEGYVER és a hozzátartozó módszerek és doktrinák kidolgozásban,
mint a szabadkőműves Gorbi és a részeges, vodkaagyú Jelcin
által padlóra fektetett Oroszország.
Csak azt nem értem: mit csinált ezalatt a 4000 éves Kína?
Ennek az új FEGYVERFAJTÁNAK a megjelenése ma már tény. Van, aki felismeri, és vannak, akik nem.
E fegyver lényege a csendes, SUNYI behatolás a megtámadott országba, a kulcsfigurák megvesztegetése és/vagy megzsarolása. Ehhez persze előtte éveken át kell gyűjteni és/vagy GYÁRTANI a terhelő adatokat, "bizonyítékokat".
Fel kell halmozni fegyvereket, meg kell szervezni sutyiban a csapatokat, meg kell bénítani a megtámadott ország titkosszolgálatát (a főnökök megvesztegetésével és/vagy megzsarolásával)....
Hosszú folyamat, és az USA szemmel láthatólag alkalmazza. Majdnem mindenütt sikerül, ha elsőre nem (pl. a mocsok Floreséket fossá lőtték a bolívok, szerencsére) akkor másodszor, harmadszor is próbálkoznak. Efelől senkinek se legyen kétsége. Ukrajnában a második jött be (az elsőt a nép zavarta a p**ába a választáskor)
A lényeg: E MÓDSZER (FEGYVER) HATÉKONYSÁGÁHOZ AZ SZÜKSÉGES, AMI MIATT ANNYIRA ISZONYATOSAN ALJASNAK ÉS SUNYINAK TARTJUK: AZ, HOGY AZ EMBEREK NE VEGYÉK ÉSZRE, HOGY ITT VALÓJÁBAN HÁBORÚ VAN.
Ehhez kell az "információs hadviselés", ami a sajtó mérhetetlen hazudozását jelenti, de azt aztán folyamatosan, egész nap!
Ehhez kellenek ilyen ESEMÉNYEK, amelyek a sajtó által felfújva a lakosság (birkafos agyú részének) a háborús hiszterizálását és a sunyi hadviselők iránti maximális hiszékenységet szolgálják.
Namármost: ha SZÜKSÉG VAN ilyen eseményre (egy hajó elsüllyedése, egypár épület összeomlása, egy-egy repülőgép leesése, stb.)
akkor azok, a konspiráció nagymesterei, ELŐÁLLÍTJÁK a szükséges eseményt.
Aki ezt nem látja, az vak. -
Papichulo #34 Ugy latom a Xanax meg nem hat... kuldjel le meg kettot! :) -
halgatyó #33 Ez az +"egyesült állatok szerint SZINTE biztos" kitétel nekem is szemet szúrt.
Képzeljük el, ha mondjuk valamelyikünket (a tisztelt USA-védők is képzeljék magukat oda) így itél el a bíró: SZINTE biztos, hogy az emberölést a vádlott követte el... 20 év, elvezetni!
A "szinte biztos" azt jelenti, hogy még mindig NINCS BIZONYÍTÉK, ennek ellenére az atlantista kézben levő hazug szennysajtó világszerte milliárd ember pofájába nyomják a bizonyíték nélküli mantrát, naponta órákon keresztül.
Mi ez, ha nem szándékos háborús uszítás?
Rég ismert logikai módszer, amikor az ismert eredményből tudunk visszakövetkeztetni az ismeretlen kiindulási helyzetre.
Az ismert végeredmény: ordító háborús uszítás napok óta.
Az atlantista világ reszket a vágytól, hogy háborút robbantson ki.
Az is ismert, hogy VALÓJÁBAN mi történt Ukrajnában (NEM forradalom, hanem kívülről pénzelr és irányított VÉRES PUCCS!)
Ebből nem nehéz visszakövetkeztetni arra, hogy az a repülőgép (amely leírhatatlan mértékben érdekében állt a konspiráció és az aljasság nagymestereinek) bizony nem ok nélkül repkedett arrafelé, és nem is ok nélkül esett le. -
Nemzsidó #32 "Az Egyesült Államok szerint szinte biztos..." - ahogyan annyi mindenben voltak már biztosak a jenkik, csak nem sokszor jött be. Ha az usa mondja, szinte biztos, hogy az ukránok voltak a tettesek. Nem lőhettek usraeli rakétával nyíltan, maradt az orosz. Az legalább működik. Hogy miért nem orosz rakétákat használnak a Gáza övezetből a gyerekgyilkosok ellen, nem értem... -
Papichulo #31 Szerintem most az estere dobjal be 2db 1mg-os Xanax-ot, holnap meg onkentes alapon fekudj be az IMEI-be ;) -
Pares #30 Tudok róla, és az tényleg az eddigi legjobb bizonyíték ellenük. Amúgy meg nem írtam olyat, hogy minden rendben azzal, ahogy a szakadárok kezelik a helyzetet, nem tudom mire fel ez a számon kérő stílus. -
#29 Nem, nincs minden utasszállító rajta. -
halgatyó #28 Véditek itt azokat, akik azt a gépet odaküldték.
Eközben semmilyen józan érv sem hangzott el a drááága usákok tisztességes mivoltát alátámasztandó. Akik már számtalan hasonló szemétséget csináltak a világban, csak azért, hogy háborúzni lehessen.
Ha én mindennap átküldök egy 3 éves gyereket a Hungárián, egy héten belül elcsapja valaki. Akkor pedig ki a felelős? Az az autós, aki figyelmetlen volt, vagy a felnőtt, aki hátsó szándékkal átküldte?
Adja meg az Igazság Istene, hogy az USA mögött álló pénzügyi háttérhatalom megbűnhődjön azért a tengernyi mocskos gaztettért, amit művelt! Nomeg azok, is, akik a fórumokra pénzér írogatnak, befolyásolni a tájékozatlan embereket.
Amellett, hogy a fostévéinkből már napok óta árad a hazudozás, úgyhogy feleslegesen töritek itt magatokat, akiket meg lehet győzni arról, hogy az AGRESSZOR NATO jogosan fegyverez fel GYILKOS söpredék rongyokat és jogosan buktat meg kormányokat, nos azokat már meggyőzték a tévék. Akik meg gondolkodnak, azokat ti itt már meg nem győzitek, inkább mentetek volna a strandra ezen a dögmeleg napon, a csajok pucérak, a víz meleg (nem buzi, hanem MELEG)
Jaaa, hogy meg akartok felelni a gazdáitoknak? Hát csak rajta! Szorgi!
Amúgy meg a Higgs bozon volt a tettes, Ez itt pedig felfalta a holttesteket és a nemzetközi szakértőket.
Ez utóbbinak pont annyi a valóságtartalma, mint az itt hazudozó NATO-seggnyalóknak -
mrzool #27 Ha meg szándékosan lõtték le, akkor mi hasznuk van belõle?
Miután lelőtték, miért twittelték büszkén tele vele a netet, és utána miért kezdték el sürgősen törölgetni a nyomaikat?
Illetve miért nem engedik már három napja oda a nemzetközi vizsgálóbizottságot, és miért nem adják meg a végtisztességet annak a háromszáz szerencsétlennek? Miért kell 3 napon keresztül a nyári kánikulában oszolniuk?:( Miért kell kifosztani a halottakat, és pózolni a "hadizsákmánnyal"?
Te mit éreznél, ha egy hozzátartozód heverne ott a kukoricásban?
Ez szerinted kulturált XXI. századi magatartás?
:( -
Pares #26 De az utasszállítók rajta vannak. Megnézik, látják a pozíciót, látják a magasságot. Hopp ez pont itt van fölöttünk, talán akkor nem lövünk arra felé abba a magasságban semmire... -
#25 Ott a pont. Ez a lényeg, a többi hablaty.
Az pedig valószínű, hogy a cionbarát médiabirodalom "igazsága" lenyomja az orosz propagandát, hiszen nagyságrendbeli különbségek vannak.
Bizonyítékként már nem lehet elhinni semmit sem, hiszen már az sg is írt arról, hogy pl. a brit GCHQ azt manipulál a neten, amit csak akar, adatokat, dokumentumokat módosítva (pl. képeket) ill. kommunikációs eseményeket törölve/létrehozva. Az amerikai NSA pedig magasan a brit szolgálat fölött van erőforrást és lehetőségeket tekintve. (Amivel élnek is.)
Putyin ilyen megfigyelésről csak álmodhat.
Nagy-Britanniának, Izraelnek és az USA-nak komoly múltja van más országok belügyeinek kavarásában, hamis szászlós hadműveletekben, tömegek manipulálásában stb. Persze Oroszországnak is megvan a tapasztalata, de ott rendszert váltottak azóta, az előbbi országokban nem.
Az előbbi országok fegyvereket sorra váltva töretlenül építik hegemóniájukat, úgy néz ki, megállíthatatlanul. -
Pares #24 Nyugaton meg az ukrán propaganda megy. -
#23 reddit-ről néhány ukrajnában élő sráctól pár beszámoló komment arról, hogy mi folyik ott:
"I have also been following the Russia Today facebook comment section and what I read there is just insane. From saying that all the evidence is being fabricated by the NSA/CIA and their Zionist overlords to claiming that the West shot down the plane because they thought it was Putin's plane which was returning from Latin America."
"Putin wants a sort of, shall I say, maxi pad between his Russia and the West by creating an unstable buffer and making sure that Ukraine won't join anything as long as this conflict goes on.
A lot of them support Russia. Some - because they still think that they can back to the USSR. Some - because of the extreme amount of bullshit that is being fed by the Russian propaganda machine. Believe me, it's that potent. It bends and twists people's mind to their whim very easy.
Some begin to wise up, but sadly, there aren't enough of them. You know, what could be easier: if you want to be in Russia - move to Russia. But noooo, you have to call Ukrainians offensive names, you have to show that you hate Ukrainian language (although nobody forces you to use it)"
"My family's from Kyiv, we've been here mostly since my grandfather moved over from the Luhansk region in the 50s. Some of his close relatives are still there. And some of them are eating this bullshit up. His sister in law lashed out at him (over the phone thankfully) for critisizing Putin and the rebel's actions. Some are actually terrified of the Right Sector that's burning down churches and eating children in the streets of Kyiv. My grandmother from the Kirov region of Russia called me about a month ago telling me not to go outside because I'll be killed by the fascists in the streets (for whatever reason). The ammount of bullshit that russian throws at those who are forced to listen is just unbelievable.
I have been relatively safe here and cannot imagine what your situation is like. I wish you to stay safe and see this through." -
#22 A flightradaron nem minden gép jelenik meg.... -
#21 Olvasgass egy kicsit a haditechnikia és IFF problémakörben meg arról, hogy hány baráti tűz által leszedett gép volt. A sejthetőleg Buk, amivel leszedték rohadtul nem úgy volt üzemeltetve, amire tervezték. Ezen felül az, hogy valaki technikailag képes kezelni egy ilyen rendszert az nem jelenti azt, hogy egy ilyen szakadáros buliban teljesen épeszű és nem lövet le valamit, amiről azt sem tudja, hogy micsoda, csak hiszi... -
Papichulo #20 hisz rendelkeznek elegendõ tudással, hogy használni tudják, de arra már nem futja, hogy azonosítsanak egy repülõt?
Az is egy lehetoseg, hogy a Gadfly egy integralt legvedelmi rendszer, mig az eddigi osszes bizonyitek alapjan, a szeparatistak csak a TELAR komponenssel rendelkeztek, mely nem alkalmas az azonositasra, csak a lokalis tuzkivaltasra.
Bovebben:
"The SA-11 system is comprised of the TELAR (9A310M1), Loader/Launcher (9A39M1), SNOW DRIFT Surveillance Radar (9S18M1), and Command and Control vehicle (9S470M1).
[...]
The SNOW DRIFT warning and acquisition radar provides target height, bearing and range data. The SNOW DRIFT has a detection range of 85 km against high-flying targets, 35 km against targets at an altitude of 100 meters, and 23 km against targets flying nap-of-the-earth (NOE). The radar's tracking range extending from 70 km for high-flying targets to 20 km for NOE targets. Tracking of helicopters hovering at 30 m can be made as far as 10 km. Once a target is identified it is turned over to an TELAR via a data link for tracking and attack. The SNOW DRIFT receives early warning from brigade-level surveillance radars such as the SPOON REST." - http://fas.org/man/dod-101/sys/missile/row/sa-11.htm -
Pares #19 Erről a lehetőségről ez jut eszembe... -
torreadorz #18 Most használtak először BUK-ot. Eddig nem volt ilyen fegyverük. -
Pares #17 Ha meg naponta folyamatosan repkedtek fölöttük az utasszállítók, akkor most miért lett hirtelen olyan szokatlan látvány, hogy lelőtték az egyiket. Ez az egész annyira érthetetlen. Ha tényleg a szakadárok lőtték le, akkor eget rengető nem hozzáértésről vall. Ugyanakkor ez egy önellenmondás is, hisz rendelkeznek elegendő tudással, hogy használni tudják, de arra már nem futja, hogy azonosítsanak egy repülőt? Elég ha felmennek a netre. Ha meg szándékosan lőtték le, akkor mi hasznuk van belőle? -
torreadorz #16 De a professzionális orosz segítség csak annyit jelent hogy volt ott 2-3 katona aki tudja kezelni a BUK-ot. Nem maga az orosz főadmirális volt ott.
Szóval ott volt a BUK, 2-3 orosz katona, egy tucat szakadár, valahonnan meg más szakadárok szóltak nekik hogy fiúk épp jön egy ukrán teherszállító lőjük le. A történet többi részét már ismerjük. Igy is történhetett.
Semmi okunk nincs feltételezni hogy a BUK-ot kezelő személyzet közvetlen kapcsolatban állt az orosz főparancsnoksággal és csak és kizárólag xy orosz vezérkari fönök bólintására lőhettek. Simán lehetett önálló akció és egy balszerencsés véletlen egybeesése, hisz a katonáknak lehetett az a parancsuk hogy segítsenek a felkelőknek ukrán katonai gépeket lelőni, ők meg azt az infót kapták hogy egy ukrán katonai gép közeledik amit le kell lőni.
És mivel a szakadárok nem egy regurális hadsereg, nincs kiépített parancsnoki lánc, és főleg nincs meg a szükséges kiépített katonai infrastruktúra, még csak az ellenörzésre sem nyilhatott mód.
Tehát nem arról van szó, hogy ezt az akciót az orosz katonai vezetés jóváhagyásával tették volna. Én még azt is el tudom képzelni, hogy az oroszok sem gondolták volna hogy a szakadárok kezébe adni fegyvert/tudást ennyire veszélyes és hogy ennyire amatőrök. -
Pares #15 Tudtommal már beengedték oda azokat, akiket kellett. Bár nehéz megállapítani, hogy most mi a problémájuk, mert mindegyik oldal mást mond. -
Pares #14 Lehet, egyáltalán nem zárom ki, hogy oltári nagy öngólt lőttek a szakadárok. Én arra gondoltam, hogy egyes vélemények alapján a szakadárok egyedül nem tudták volna kilőni, és hogy mindenképp szükségük volt professzionális orosz segítségre. Ez azt jelentené, hogy a ruszkik szándékosan lőtték le, csak nem látom értelmét, miért tették volna. -
torreadorz #13 Az hogy kinek jött jól az eset, meg hogy ki lőtte le a gépet az két külön dolog.
Ugye egyfelől a katonák nem 180-as IQ-val rendelkező MENSA tagokból állnak aki mint egy sakkjátszma elemzik ki minden egyes lehetséges kimenet hatását, másfelől nem is áll minden egyes szakadár személyes telefonos kapcsolatban Putyinnal hogy ő most akkor lőhet vagy nem, kire lőhet és kire nem stb.
A te logikád szerint olyan sem történt még a világban, hogy egy tolvaj megpróbálta volna ellopni a GPS berendezést egy rendőrségi kisbuszból amiben rendőrök ültek :)
Pedig de, pont Magyarországon. Meg olyan is volt aki pisztollyal akarta kirabolni a rendőrséget, ez is itthoni példa.
Ezzel csak arra akarok rámutatni hogy bizony az emberek követnek el oltári, már-már józan ésszel felfoghatatlan mértékü hülyeségeket anélkül hogy ezek mögött mindenféle összeesküvés elméletek lennének.
Ha a szakadárok lőttek, simán le tudom képzelni, hogy -mint amikor a hülyegyerek a 18. szülinapjára a gazdag apucitól kap egy új autót majd felcsavarodik vele az első fára - elkapta őket a hév és lelőtték az első arra menő repülőt.
Mert az hogy értesz a géphez (vagy a példában tudsz vezetni) még nem jelenti azt hogy eszed is van. -
Papichulo #12 Lehet, hogy nem volt véletlen, hogy oda engedték?
Why Planes Still Flew Over Ukraine Until MH17 Was Shot Down -
BladeW #11 Ha nem sárosak, miért zárták le kordonnal a lezuhant gép roncsait? -
Papichulo #10 Az ukranoknak mi haszunk volt az S7 1812 lelovesebol? -
Pares #9 Minden esetre az mindenképp megkérdőjelezendő, hogy egyáltalán miért engedték arra felé repülni, ha a közelmútban több gépet is lelőttek ott, és ismeretes, hogy teli van a környék légvédelmi rendszerekkel. Lehet, hogy nem volt véletlen, hogy oda engedték? -
Pares #8 Csak azt nem tudom, hogy az oroszoknak ebből az egészből mi hasznuk lett volna? Bárhogy is nézem, ebből az egészből egyedül az oroszellenes blokk (Ukrajna, USA, EU, NATO) jár jól, most majd nyugodtan leterroristázhatják a ruszkikat, és ezen túl minden akció "terror ellenes" lesz... -
Papichulo #7 Ugyanezt tudom mondani: minek repültek oda?
Akkor ismetelten megkerdezem, ezek szerint az Iran Air 655 lelovese sem a USN, hanem az irani kormany hibaja? -
#6 Nagyon gusztusos emberi megszólalás, kicsit sem csúsztató példával csomagolva.
Mert ugye az utasok szavaznak, merre is repüljön a gépük.
Remélem látja Putyin zsákfalúvá aszalódni a birodalmát.
-
#5 és valószínűleg sáros is ebben mint az állat. nem elég csak a technikát biztosítani a szakadároknak, ehhez már kiképzés is kell, mert a szakadár hobbi háziharcos iván nem tudja kezelni ezeket. tehát valszeg, a technikát és a katonákat is az oroszok biztosították, és a szakadárok csak azt mondták mit lőjjenek le, ők tüzeltek és ez lett az eredménye. most pedig rohamtempóban próbálják eltüntetni az összes nyomot. -
Amergin #4 Mit is mondott a lószarszagú Kuncze, mikor a rendőrállatok bestiálisan megverték Révész Máriuszt 2006-ban?
"Minek ment oda? Én például nem mentem oda nem is lett semmi bajom."
Ugyanezt tudom mondani: minek repültek oda? Én például nem repültem ott repülővel, nem is lőttek le!
Lehet repkedni az afgán hegyek között is, csak nem kell meglepődni, ha lelövik az embert. Vagy felrobbantják, ha járművel közlekedik teszem azt Irakban. A háborúk már csak ilyenek. Vannak járulékos áldozatok még annak ellenére is, hogy a világegyetem legerkölcsösebb hadserege mindent megtesz ezek elkerülésére -
mrzool #3 Ne hagyd ám megvezetni magad a tények által, mi szerint a szakadár vezető örömujjongva posztolta tele a netet azzal, hogy ők lőtték le a gépet... Aztán már nem annyira ujjongva álltak neki takarítani ezeket a nyilatkozatokat és fényképeket...