• halgatyó
    Hol van itt a fröcsögés?
    Egy riporter ezer okból kiléphet, például mert sokkal jobb ajánlatot kapott máshonnan. Ha azt mondja, amit kell.
    Ami az oroszbarátságot illeti: itt senki sem oroszbarát. 1991-ben az egész ország ujjongott, hogy végre a tarkójukat látjuk.
    Csakhogy akkor még nem tudtuk, hogy mi jön majd helyette!

A világ megfordult a sarkaiban, és ezt észrevenni bizony NEM OROSZBARÁTSÁG.
    A nyugat ma már NEM az a nyugat, ami 30-40 évvel ezelőtt volt. A változás döbbenetes! Hadd ne részletezzem.
    A MAI Oroszország sem az már, ami a Szovjetúnió volt! A változás itt is döbbenetes. Ma az IGAZI értékeket Oroszország képviseli, a nyugat pedig a pusztulást, a demokrácia ÁLARCÁBA bújtatott diktatúrát, az emberek véleményébek a leszarását képviseli, a hazudozást, a bűnözők és deviánsok emberi jogainak a védelmét, a tisztességes emberek rétegének a sorvasztását.

A szocializmust annak idején utáltuk. Nem tudom, hány éves vagy, ma már sok ember nem nagyon emlékszik az akkori dolgokra (én 62 vagyok).
    De: a szocializmusban megvoltak a cementgyáraink, cukor- és konzervgyáraink, volt mindenkinek munkája, és a 70-es évektől már normális volt a hatalom is. A bűnözőket bizony meg-gumibotozta a rendőr (néha persze a tisztességes embereket is, de nem gyakran).

Felesleges azon erőlködni, hogy a mostani rendszerünk mérhetetlen aljasságát, hazugságát, embertelenségét, és jövőbeli teljes reménytelenségét ÉSZREVEVŐKET "orosz-seggnyalóknak" próbálják beállítani egyesek.
    De az bizony tény, hogy MOST az oroszoknak drukkolunk. Ennek nyomós okai vannak, amelyek között a vodka iránti vágy NEM szerepel.