Segítsük egymást
Ha háttérnek képet akarsz beilleszteni: link (ami alatta van normál betűtípussal, Code-ban lévő szöveg le lett vágva!)
Ha háttér színét akarod megváltoztatni: body{background:orange!important;} /link
Ha ki szeretnéd emelni a bannerban a linkeket: link
Ha a 'fehér csík' helyett más színt szeretnél: link

Kicsit hosszabb leírás link

MerlinW által összegyűjtött scriptek
TOPIC DESIGN KÉSZÍTŐ by Sg modcsapat!
SG TOOLS
  • Roger6
    Sziasztok, tiszteletem mindenkinek! Jómagam nem nagyon értek a topic design-oláshoz, úgyhogy szeretnék megkérni valakit, hogy segítsen nekem helyrepofozni egyet.

Aki érez erőt a továbbiakhoz, az a Spoiler-ben találhatja meg a kérésemet, elképzelésemet ezzel kapcsolatban.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Először is szeretném megköszönni, hogy lenyitottad ezt a részt, és elkezdted olvasni. Elkészítettem minden anyagot a kinézethez, amelyeket remélhetőleg a megfelelő formátumban el is mentettem, ámbátor nem igazán értek ezekhez a webes cuccokhoz.

A topic, amiről szó van: Heroes and Generals

Azt hiszem két fontos dolog lenne, remélem megvalósítható mindegyik:

1.: a topic design-ját egy kapcsolóval vissza lehetne alakítani az alapra, így aki telefonról böngészik vagy lassú nettel, annak sem tart majd évekig betölteni az oldalt

2.: a háttér nem állandó lenne, hanem minden belépésnél 3 képből válogatna - ezt a 3 képet full HD felbontásban mentettem el, linkek lejjebb.

Látványterv JPG-ben: Link JPG
    Látványterv PSD-ben, hátha segít valamennyit: Link PSD

Háttér 1: Link GER
    Háttér 2: Link US
    Háttér 3: Link SU

Heroes and Generals Logó: Link - logo

Itt pedig egyben az egész anyag, tömörített formátumban: Link ZIP

Nem tudom megoldható, vagy lesz-e rá vállalkozó, de elég hálás lennék érte.
    Előre is köszönöm a segítséget!