Vírusos-vámpíros sorozat Guillermo Del Toro-tól
-
Prof William #177 Már megörültem az elején hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt kis köcsög kis Zackot végre fejbe lövik, de persze csak álom volt. Pedig semmi szükség nem lenne az ő szálára. Ugynez igaz a "mamás" szálra is. Ez a két dolog érdekelt legkevésbé könyvből de persze ezt viszik tovább.
Nora eléggé hiányzik a sorozatból. Hogy őt miért nyírták ki, amikor könyvbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt máig sem értem. Ok persze sokkoló volt de túl kevés karakter van hogy vesztegessék őket.egészen a végéig szerepelt
Einchorst még mindig remek karakter azzal tenyérbemászó vigyorával de teljesen következetlenül bánnak vele. Egyik részben simán le lehet lőni egy ócska világháborús puskával, vagy éppen szögbelövővel máskor meg szélvészként száguldva kerüli ki a géppuska lövedékeket.
Következetesnek kell lenni vagy egy paródia lesz karakter. És ami újabb probléma a rossz oldalon kb 4 karakter van. Így őket nem lehet idő előtt feláldozni. Már msáodik évadban is béna volt hogy Einchorsot minden második részben lelövik-megverik aztán gyorsan elmenekül. :)
Ettől függetlenül tetszik a sorozat. Külön jó pont hogy a világ most már tisztában a Strigoi kór létezésével míg a könyvbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utolsó pillanatig csak röhögött rajta mindenki, ami nagyon hiteltelen volt.
Egy másik jó pont hogy nem felejtették el a biofegyvert se.
A sereg már itt van de egyrészt más városokban is kitört kór, másrészt meg ez egy kis költségvetésű sorozat, bár tippre egy nagy Strigoik vs Sereg csatát biztos látunk majd az évadban. De addig majd csak max beszélnek róla, hogy milyen jól harcolnak. :)
A reflektoros ötlethez: Ha jól vettem ki a Seals direkt azért ment hogy a Mestert ölje meg. Akkor meg nem kellene nagydobra verni, hogy jönnek. Azt mondjuk nem tudták (vagy nem hitték el) hogy a Mester lát/érez a Strigoikon át szóval amint az elsőt lelőtték már oda volt a meglepetés ereje.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.09.01. 09:39:48